Jasna Góra 2010-04-18
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
Kornik to samo będziesz miał w sobotę w wawie na Pl. Piłsudskiego pod Grobem Nieznanego ŻołnierzaKornik pisze:Pytanie na niedzielę to czy częstochowa czy kraków? Sam nie wiem
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- przem09
- zadomowiony
Niedzwiedz_waw Dzieki. Jednak moj plecaczek jest coraz bardziej marudny. Wiec na dzien dzisiejszy wiem na pewno ze jade tylko kwestia tego czy w sobote i zostaje na noc czy w niedziele rano (bo jedzie kilka osob z firmy) to jeszcze bedzie do przemyslenia.. glownie przez nia... Jak potrzeba to pokoj mozecie inemu potrzebujacemu oddac bo nie chce blokowac jak na pewno jeszcze nie wiem dnia. Pozatym znalazlem jakies 500metrow dalej na gronskiej pokoje goscinne po ok 70 zł za 2.. wiec awaryjnie jak by nic nie bylo tam mozna sie przespac
- ZULEK
- pisarz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Jam też się wybieram w niedziele.Kornik pisze:Wojtek86, Powiedzmy że Kraków znam i dostac się tma na moto nie jest az tak trudno, choc tego dnia faktycznie może być ciężej. To byla taka moja refleksja ale nie czytałem informacji bierzacej o JG (co uczyniłem w chwile po poprednim poście). Tak więc myśle że faktycznie macie racje. Tak więc w niedziele skoro świt jadę na JG.
A żeby nie mnożyć tematów to może regionalne listy wyjazdowe zrobimy cobyśmy wiedzieli jak się ustawić w ekipy.
Centurium (stacja benzynowa przed Nadarzynem?):
-Kornik i Daga (między 6:00 - 7:00, Niedziela)
Czy sam czy w l. mnogiej to się zobaczy.
Pewne jest że będzie jechało kilka kumpli na innych sprzętach.
A stacja przed Nadarzynem to rozumiem że chodzi o Shella i McDonalda w jednym

- elco
- klepacz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Tak jak w ubieglym roku wraz z Radarro oraz grupa okolo 10-14 motocykli wyruszamy z pod Electrocworldu na Bielanach. Wstepnie zbieramy sie w niedziele okolo godziny 7.30.Hydro pisze:Na JG wybieram się pierwszy raz i mam nadzieję, że spotkamy się tam w licznym forumowym gronie, jak to bywało nie raz na zlocie. Proszę o info gdzie się spotykamy w Częstochowie (piątek, sobota, niedziela).
Ps. Czy ktoś z Wrocławia wylatuje i kiedy?
"Wystarczy by dobry człowiek nie robił nic a zło zatriumfuje" E.Burke.
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
WITAM!
Otrzymałam informację ,że Spotkanie na Jasnej Górze odbędzie się w niedzielę 18 kwietnia 2010r.
Organizatorzy proszą by każdy motocyklista umieścił na motocyklu flagę Polski z czarną wstążką.
Pozdrawiam --- Joaśka
Otrzymałam informację ,że Spotkanie na Jasnej Górze odbędzie się w niedzielę 18 kwietnia 2010r.
Organizatorzy proszą by każdy motocyklista umieścił na motocyklu flagę Polski z czarną wstążką.
Pozdrawiam --- Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
Siebie i tak nie oszukasz.
- elco
- klepacz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Zaloba zostala oficjalnie przedluzona do niedzieli. Z tego co mi wiadomo razem z uroczystoscia rozpoczecia sezonu maja sie odbyc jakies uroczystyci upamietniajace ta tragiczna katastrofe. Przyznam szczerze, ze nie wyglada to zbyt kolorowa z uwagi na fakt dodatkowych pielgrzymow i pogrzeb pary prezydenckiej w Krakowie. Na drogach bedzie bardzo tloczno, podobnie jak i w samej Czestochowie.brii pisze:Żałoba kończy się w sobotę... Oficjalnie proszą tylko o stawiennictwo o 12:00 na mszy i nie dali info o flagach i czarnych wstążkach...
"Wystarczy by dobry człowiek nie robił nic a zło zatriumfuje" E.Burke.
- niedzwiedz_waw
- teksciarz
- Imię: Jarek
- Kontakt:
Mam nadzieję że w sobotę będzie luźno na trasie, tym bardziej, że wszyscy raczej będą jechać w stronę warszawy a nie Częstochowy.
Ktoś jeszcze rusza z Wawy w sobotę?
Ponawiam również pytanie o niedzielę czy jakoś umawiamy się na miejscu? Można by razem ruszyć na mszę.
Ktoś jeszcze rusza z Wawy w sobotę?
Ponawiam również pytanie o niedzielę czy jakoś umawiamy się na miejscu? Można by razem ruszyć na mszę.
Może dotąd zaniedbywałem modlitwę, ale teraz, jeśli tam jesteś, proszę, uratuj mnie Supermanie.