przyspieszenie od 0-100
przyspieszenie od 0-100
witam
jako calkiem swiezy posiadacz vfr rc II z 1996 r mam pytanie dotyczace osiagow tego motocykla ,w szczegolnosci przyspieszenia od 0-100 km(w ile sekund)
dzieki i pozdrawiam
jako calkiem swiezy posiadacz vfr rc II z 1996 r mam pytanie dotyczace osiagow tego motocykla ,w szczegolnosci przyspieszenia od 0-100 km(w ile sekund)
dzieki i pozdrawiam
- michał RC 46
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
Już się odnoszę do powyższego:
Ktoś pytał o wiek no więc mam 35 lat
Ktoś mówił coś o plakacie, no więc już dawno z tego wyrosłem a na plakatach wolę laski niż motory
A moje pytanie....no dobra może trochę banalne, ale pytałem dlatego, że pewnie nigdy tego na swoim moto nie sprawdzę (rozumiecie wiek już nie ten
) a poprostu chciałem wiedzieć bo to jest z reguły pierwsze pytanie moich znajomych (kompletnych laików motocyklowych) i wstyd, że nie wiem.
A tak poza tym to: Kibic to mój pies więc nick łatwy do zapamiętania
a z Policją (997) nie mam nic wspólnego.
Ktoś pytał o wiek no więc mam 35 lat
Ktoś mówił coś o plakacie, no więc już dawno z tego wyrosłem a na plakatach wolę laski niż motory

A moje pytanie....no dobra może trochę banalne, ale pytałem dlatego, że pewnie nigdy tego na swoim moto nie sprawdzę (rozumiecie wiek już nie ten

A tak poza tym to: Kibic to mój pies więc nick łatwy do zapamiętania

- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Kibic, nie bój nic. Nawet nie zauważysz jak pierwszą setkę będziesz rozwijał po zmianie biegu z II na III.
A z tym wiekiem i brakiem możliwości... to przesadziłeś.
Tu znacznie starsze grzybki latają po dwie setki /w zabudowanym/ i na kole /zazwyczaj tylnym/ od światła do światła. 

A z tym wiekiem i brakiem możliwości... to przesadziłeś.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.