Smutny wypadek
- recu
- bywalec
- Imię: Jurek
- Kontakt:
WAŻNE
Dziękuje za 1% i za wpłaty na konto prywatne! Pieniążki się zbierają i muszę przyznać, że zaczynam ściągać najlepsze na świecie kolano (proste i mocne ale drogie) do wysokiej aktywności. Staram się ściągnąć je ze Stanów Zjednoczonych, wykorzystując przy tym pewne znajomości
Wyjdzie mnie ono jakieś 10-11 razy taniej niż w naszym kochanym kraju (o zgrozo)
A teraz ważne info i pytanie w sprawie postępowania karnego, które toczy się przeciwko oskarżonemu. Spodziewając się, że to będzie ostatni termin rozprawy, czy ktoś (jeśli akurat miałby wolne) może przyjechać 3.03.2010 na godz. 13:20 do Sądu Rejonowego w Pruszkowie na ul. Kraszewskiego 22? Zależy mi, żeby na ostatnim terminie, kiedy ma zapaść wyrok, było na sali kilku motocyklistów... w końcu Was reprezentuje!
Mam nadzieję, że ten termin będzie ostatni ale oczywiście nie ręczę za to! Nie pamiętam nr sali, ale z tego co mogę powiedzieć na dzień dzisiejszy, to chyba na parterze na końcu korytarza będzie...

A teraz ważne info i pytanie w sprawie postępowania karnego, które toczy się przeciwko oskarżonemu. Spodziewając się, że to będzie ostatni termin rozprawy, czy ktoś (jeśli akurat miałby wolne) może przyjechać 3.03.2010 na godz. 13:20 do Sądu Rejonowego w Pruszkowie na ul. Kraszewskiego 22? Zależy mi, żeby na ostatnim terminie, kiedy ma zapaść wyrok, było na sali kilku motocyklistów... w końcu Was reprezentuje!

Ostatnio zmieniony pn 01 mar 2010, 21:28 przez recu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Argail
- pisarz
- Imię: Dariusz
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
Swój 1% oddałem, dzięki za info gdzie dopisać Twoje dane
Szczęścia życzę!
PS. Taka informacja od znajomej, która rozlicza fundacje
Nie chodzi nawet o to czy dla kolegi z forum chcecie oddać czy dla bezdomnych, ale każda wpłata do dużej organizacji bez podania konkretnego wskazania sprawia, że fundusze w zasadzie giną w ogólnej puli a potem są albo dzielone dla wychowanków lub przeznaczone na ogólny cel między innymi "opłata za wolontariat dla pracowników fundacji"
Także jak chcecie komuś pomóc to najlepiej wskazać konkretny cel - wówczas finanse idą na subkonto a nie do jednego worka i osoba na którą dotujecie zawsze może zwrócić się o wskazanie wpłat
Szczęścia życzę!
PS. Taka informacja od znajomej, która rozlicza fundacje
Nie chodzi nawet o to czy dla kolegi z forum chcecie oddać czy dla bezdomnych, ale każda wpłata do dużej organizacji bez podania konkretnego wskazania sprawia, że fundusze w zasadzie giną w ogólnej puli a potem są albo dzielone dla wychowanków lub przeznaczone na ogólny cel między innymi "opłata za wolontariat dla pracowników fundacji"
Także jak chcecie komuś pomóc to najlepiej wskazać konkretny cel - wówczas finanse idą na subkonto a nie do jednego worka i osoba na którą dotujecie zawsze może zwrócić się o wskazanie wpłat
rejoice o young man in thy youth
- dragoo
- klepacz
- Imię: Jarek
Panowie, małe OT. Czy ktoś od nas w tej samej miejscowosci w sierpniu zeszlego roku mial tam znow jakis wypadek ? Bo tak przegladam materiały ze stronki OSP, patrze a tu....
http://www.ospbabice.home.pl/wypadek_zi ... n_2009.htm
VFR
PS: Recu Powodzenia !!
http://www.ospbabice.home.pl/wypadek_zi ... n_2009.htm
VFR

PS: Recu Powodzenia !!
- Rozan
- klepacz
Re: 1 % OD PODATKU
"Jerzy Mąkosa" to pozycja 127, czyli ułatwienie kontaktu, czy 128 czyli cel szczegółowy 1%? Wrzuciłem w 128, najwyżej mnie w US zawrócą.recu pisze:W związku z fundacją którą załatwiał dla mnie franklin, wysyłam dane do wpisania w PIT:
1. Nazwa OPP: Fundacja Dzieciom: "Zdążyć z Pomocą"
2. KRS: 0000037904
3. Jerzy Mąkosa
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
RECU dawaj znać, jak z tym odroczeniem !!! Nadchodzi połowa kwietnia, sezon się rozpoczął pełna gębą i może teraz będzie łatwiej podjechać w kilka maszyn do tego sądu. Ja chetnie podjadę, o ile nie będę miał spotkań z klientami akurat.
Czekamy na konkretna datę i godzinę. !!!!
Czekamy na konkretna datę i godzinę. !!!!
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.