POZYTYWNIE :)

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
województwo: warmińsko-mazurskie
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » wt 30 mar 2010, 14:59

A ja w pierwszym miesiacu pracy plan wyrobilam sprzedazowy :-)
...

Awatar użytkownika
Bohun
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: Bohun » wt 30 mar 2010, 16:13

marcinskc pisze: No to jak powiedziało się A to trzeba powiedzieć i B tzn otworzyć sezon 2010. Gratki i dużo zdrówka!!!
sezon rozpoczęty na początku marca :mrgreen: wprawdzie nie najeżdzę się w nim za dużo, no ale ... (wtajemniczeni wiedzą o co kaman :razz: )

zuzia tajger pisze:A ja w pierwszym miesiacu pracy plan wyrobilam sprzedazowy :-)
a co sprzedajesz ? :grin:
stella > IŻ 49 > AWO 425 > M-72 > VF750F > VFR 750 > VS 700> XVS 650 > ZX 6-R > virago 1000 > VS 1400

Awatar użytkownika
szatan
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: szatan » wt 30 mar 2010, 17:30

Bohun pisze: wprawdzie nie najeżdzę się w nim za dużo, no ale ... (wtajemniczeni wiedzą o co kaman :razz: )
A ja nie jestem wtajemniczony i chyba wiem dlaczego ;-)
Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf

Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es

Awatar użytkownika
Bohun
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: Bohun » wt 30 mar 2010, 20:20

szatan pisze: A ja nie jestem wtajemniczony i chyba wiem dlaczego ;-)
no proszę, jak to wieści się szybko rozchodzą :twisted: nawet niewtajemniczeni wiedzą hehe

pozdroowka
stella > IŻ 49 > AWO 425 > M-72 > VF750F > VFR 750 > VS 700> XVS 650 > ZX 6-R > virago 1000 > VS 1400

Awatar użytkownika
Janusz B.
klepacz
klepacz
Imię: Dżony

Post autor: Janusz B. » śr 31 mar 2010, 00:57

Sezon POT-ów dziś rozpoczęty!! :D
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl

Awatar użytkownika
PozytywnieZakreconyWariat
pisarz
pisarz
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: PozytywnieZakreconyWariat » śr 31 mar 2010, 20:08

Zatrzymała mnie policja,ale nie dali punktów lojalnościowych ani bonu na 500zł :grin:
Pogadali tylko trochę na Puławskiej ;)

Dziękuję im za zrozumienie mojego pośpiechu :!:
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Awatar użytkownika
scibor
pisarz
pisarz
Imię: Patryk

Post autor: scibor » śr 31 mar 2010, 21:24

ufff. zdazylem na poczte z dokumentami w dwa miejsca z terminem ostatecznym na 31.03.2010... o tyle istotne ze te papiery sa dla mnie warte jakies 10tys zl, a poczta byla calodobowa... na ziemi niczyjej miedzy Polska a Rosja:DDDD Duuuuuuuuuuza buzka dla slicznej blondynki ze strazy granicznej ktora wpuscila mnie za szlaban na piekne oczy i dowod osobisty;)))

zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » czw 01 kwie 2010, 19:53

Bohun pisze:a co sprzedajesz ?
m.in pręty gwintowane :-) i złacza i kotwy i liny i łancuchy i rozne takie zabawki dla kobiet :-)
...

Awatar użytkownika
Fisher
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: Fisher » pt 02 kwie 2010, 17:31

Wczoraj zatrzymała mnie policja jak śmigałem na moto do pracy. Zarąbiste przekroczenie prędkości (spieszyłem się), pusta droga, akurat ten kawałek przez lasek, ale dopuszczalne 50 km/h a ja jakieś 140 km/h. Zatrzymuję się, gliniarz podszedł, wziął ode mnie dokumenty do kontroli, patrzy na mnie i mówi: "ma pan u mnie ogromnego plusa... zatrzymał się pan" :) Obszedł moto dookoła i dalej: "ma pan prostą, nie zagiętą tablicę rejestracyjną to drugi plus".. Patrzy w dokumenty: "O kurde, nawet prawo jazdy pan ma, trzeci plus".. :) Patrzy na mnie, uśmiechnął się, podaje mi dokumenty i mówi: "Dziękuję i szerokiej drogi" :shock: W wielkim szoku wsiadłem na moto i pojechałem dalej nie mogąc dojść do siebie i nie ogarniając tego co się właśnie stało przed chwilą! Jeszcze można trafić na człowieka, może też motocyklista? :biggrin

Awatar użytkownika
Diego
klepacz
klepacz
Imię: Mirek
województwo: mazowieckie

Post autor: Diego » pt 02 kwie 2010, 18:47

Fiszer farciarzu wiesz,że 3 plusy to...........ale się uśmiałem. :mrgreen: :lol:

Awatar użytkownika
Żeton
klepacz
klepacz
Imię: Artur
Kontakt:

Post autor: Żeton » wt 06 kwie 2010, 13:02

Jadąc w sobotę do wawy puszką troszkę mi się spieszyło i jadąc przez Raszyn na ogon siadła mi jakaś popielata skoda i po chwili zatrzymuje się i wychodzi z niej pan policjant a ja :shock: wpisał kontrolę :lol:
W drodze powrotnej z wawy do Sieradza w Piotrkowie i w Tomaszowie miałem kontrolę i tak samo było ;-)
Ostatnio zmieniony wt 06 kwie 2010, 20:32 przez Żeton, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE

Awatar użytkownika
dagon
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: dagon » wt 06 kwie 2010, 13:32

To były najlepsze święta w historii nawinąłem 1K od piątku do poniedziałku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
V4 - prawdziwy król drogi ale rzędówka też daje radę

Awatar użytkownika
Wojtek86
klepacz
klepacz
Imię: Wojtek
Kontakt:

Post autor: Wojtek86 » śr 07 kwie 2010, 00:43

Fisher pisze:Wczoraj zatrzymała mnie policja jak śmigałem na moto do pracy. Zarąbiste przekroczenie prędkości (spieszyłem się), pusta droga, akurat ten kawałek przez lasek, ale dopuszczalne 50 km/h a ja jakieś 140 km/h. Zatrzymuję się, gliniarz podszedł, wziął ode mnie dokumenty do kontroli, patrzy na mnie i mówi: "ma pan u mnie ogromnego plusa... zatrzymał się pan" :) Obszedł moto dookoła i dalej: "ma pan prostą, nie zagiętą tablicę rejestracyjną to drugi plus".. Patrzy w dokumenty: "O kurde, nawet prawo jazdy pan ma, trzeci plus".. :) Patrzy na mnie, uśmiechnął się, podaje mi dokumenty i mówi: "Dziękuję i szerokiej drogi" :shock: W wielkim szoku wsiadłem na moto i pojechałem dalej nie mogąc dojść do siebie i nie ogarniając tego co się właśnie stało przed chwilą! Jeszcze można trafić na człowieka, może też motocyklista? :biggrin
Spotkałem się już z podobną historią. :)

Awatar użytkownika
diablique
klepacz
klepacz
Imię: Ann
Kontakt:

Post autor: diablique » śr 07 kwie 2010, 11:00

4pkt karne, 100 mandatu i piekna fotka :D
efekt 80 km/h na 50tce
sierzant Kasia fajna babka :D

Awatar użytkownika
Janusz B.
klepacz
klepacz
Imię: Dżony

Post autor: Janusz B. » śr 07 kwie 2010, 14:58

Część z nas zakłada rodziny i buduje domy. Niektórzy korzystają z pomocy rodziców. Jak wiedzą zainteresowani, darowizny przekazywane między podatnikami I grupy, po ich zgłoszeniu do US są zwolnione z podatku. Przy czym wprowadzono obowiązek, by darowizny przekazywano obdarowanemu w formie przelewu na rachunek bankowy.

Zdarzyło się tak, że Smerfetka i Osiłek kupowali mieszkanie. Pieniądze na to mieli od Papy Smerfa, który nie chcąc dorabiać banków na prowizjach przelał środki bezpośrednio na rachunek dewelopera. Zły czarownik Gargamel czyli organ podatkowy powiedział, że takie działanie nie spełnia wymogów darowizny zwolnionej z opodatkowania i ściągnął z biednych smerfów podatek.
Spotkało to nie tylko nasze biedne smerfy, takie sytuacje miały miejsce wielokrotnie.
Dosłownie pół godziny temu w NSA zapadło orzeczenie, które mówi, że takie działanie organów podatkowych jest sprzeczne z intencją ustawodawcy, w ustnych motywach wyroku Sąd wyraźnie to zaakcentował!! Dzięki temu smerfy odzyskają ściągniętą z nich kasę.

Zatem drodzy obdarowywani, zapamiętajcie, że jeżeli macie zamiar coś kupić i kasę na to macie w prezencie, to darczyńca może przelać hajs bezpośrednio na rachunek zbywcy, zaznaczając że przelew jest czyniony, by wykonać Wasze zobowiązania
;-) - czy to będzie rachunek dewelopera, czy właściciela działki, którą kupujecie itp.
Jeśli ktoś doświadczył podobnej sytuacji i jest ścigany przez skarbówkę, niech szuka orzeczeń o sygnaturach II FSK 1952/08, II FSK 2028/08, których zanonimizowane wersje będą niebawem dostępne w necie.
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl

ODPOWIEDZ