Adres w UK ?
- Hubu
- klepacz
- Imię: Hubert
- województwo: mazowieckie
Adres w UK ?
Witam,
Mam prośbę i może ktoś będzie w stanie pomóc.
Zakupiłem portki skórzane w UK, niestety ważą ponad 2 kilo i chcą mnie za wysyłkę skasować ponad 54 funciaki.
Czy ktoś mógłby użyczyć jakiś adres do wysyłki w UK i w przyszłości jadąc do Polski zabrać je ze sobą? Nie zależy mi jakoś specjalnie na czasie.
Pozdrawiam,
Hubu
Mam prośbę i może ktoś będzie w stanie pomóc.
Zakupiłem portki skórzane w UK, niestety ważą ponad 2 kilo i chcą mnie za wysyłkę skasować ponad 54 funciaki.
Czy ktoś mógłby użyczyć jakiś adres do wysyłki w UK i w przyszłości jadąc do Polski zabrać je ze sobą? Nie zależy mi jakoś specjalnie na czasie.
Pozdrawiam,
Hubu
- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
Można taniej. Poproś sprzedawcę, żeby skorzystał z tego:
http://www.worldwide-parcelservices.co.uk/
Zapłacisz 20-30 GBP. To jest firma, która ma umowy z UPS i DHL. Jak kupiłem w UK tłumik to sprzedawca chciał mi go wysłać pocztą za 60 GBP. DHL miał kosztować też coś koło tego, a przesyłka zlecona przez tą stronkę i dostarczona przez DHL kosztowała mniej, niż 30.
Zapłacisz 20-30 GBP. To jest firma, która ma umowy z UPS i DHL. Jak kupiłem w UK tłumik to sprzedawca chciał mi go wysłać pocztą za 60 GBP. DHL miał kosztować też coś koło tego, a przesyłka zlecona przez tą stronkę i dostarczona przez DHL kosztowała mniej, niż 30.
The best is yet to come! 

- Hubu
- klepacz
Dzięki.VFRKrzysztof pisze:Można taniej. Poproś sprzedawcę, żeby skorzystał z tego:
Zaraz mu napiszę i zobaczę co odpowie. Jak nie da rady to jakoś będę musiał znaleźć jakiś adres w UK.
- north_pole
- bywalec
- Kontakt:
- Hubu
- klepacz
spodnie skórzane, gościu twierdzi, że 2,5kg - nie chce mi się wierzyć do końca, bo wcześniej podawał 1,8kg, pewnie jak spakował to przekroczył wagę jaką Royal Mail przyjmuje na small packets i chcieli go skasować za parcel force.MadziX pisze:HUBU a mniej więcej orientujesz się ile to waży ? ja do PL latam samolotami, więc mam nadzieję, że nie np 5kg bo była by to 1/3 dozwolonego bagażu![]()
![]()
mlody55 dzięki jakby co to zagadam

- Hubu
- klepacz
Grzegrzol gościu jest w Romford, essex, więc myślę, że jak nada paczkę jutro to powinna dojść na czwartek. Chętnie skoro jedziesz wykorzystałbym propozycję. Tylko jak możesz to podeślij mi proszę adres na PW.grzegrzol pisze:Jadę autem do Gdańska w czwartek w nocy mogę zabrać jak zdąży przysłać do londka.