Zbiórka kasiorki dla DD
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Gienio - to już Wam się plany sprecyzowały
dajcie tylko info o terminie i łódka jest do Waszej dyspozycyjności - mogę sobie nawet klatę w pasy wygolić
a jak chcecie ppor. Marynarki Wojennej w mundurze galowym to nie ma sprawy
tylko uwaga techniczna, żeby Karinka nie przypomniała sobie, że ona właściwie nie powiedziała "tak" tylko "chyba... tak"
Super - Ryko-Grylowisko coraz bardziej realne, ale to co najważniejsze to Wasza pasja - większa niż Mela Gibsona
u mnie i pewnie dzieciaków macie Oskara
Może to truizm - trudne słowo
, ale budowle stawia się z cegieł, gazobetonu, kamieni, pustaków czy belek - każda cegła jest tak samo ważna. Wyjmijcie jedną, a budynek się zawali jak współpraca PiSu z Samoobroną czy LPRem 
a tak poważnie -
jak poważnie to nie ze mną - dzwońcie do SOWY

dajcie tylko info o terminie i łódka jest do Waszej dyspozycyjności - mogę sobie nawet klatę w pasy wygolić

Super - Ryko-Grylowisko coraz bardziej realne, ale to co najważniejsze to Wasza pasja - większa niż Mela Gibsona

Może to truizm - trudne słowo

a tak poważnie -

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Gienio, przeca (to po śląsku
) Vikingi palą, gwałcą i rabują. Toż my nie Robiny Choody, żeby wpłacać
Palenie rzuciłem - lekarz kazał
Gwałcić - w moim wieku to już tylko wzrokiem można
Rabować? - ja już nie każdego emeryta z rentą dogonię
Coś tam się wyskrobało - jakaś sakiewka ze starych dobrych czasów pod szafę wpadła i przy okazji wiosennych porządków się wygarnęła. Fortuna to nie jest, ale i w zawodzie Vikinga coraz bardziej krucho - K R Y Z Y S!
Nie mogę się głośno przyznać że MI NIE STAĆ
Tylko nie piszcie głośno ile poszło - bo wstyd, ale nadrobię robocizną. dajcie mi tylko piłę to będę rżnął, aż będzie furczało

Palenie rzuciłem - lekarz kazał
Gwałcić - w moim wieku to już tylko wzrokiem można

Rabować? - ja już nie każdego emeryta z rentą dogonię

Coś tam się wyskrobało - jakaś sakiewka ze starych dobrych czasów pod szafę wpadła i przy okazji wiosennych porządków się wygarnęła. Fortuna to nie jest, ale i w zawodzie Vikinga coraz bardziej krucho - K R Y Z Y S!
Nie mogę się głośno przyznać że MI NIE STAĆ

Tylko nie piszcie głośno ile poszło - bo wstyd, ale nadrobię robocizną. dajcie mi tylko piłę to będę rżnął, aż będzie furczało

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS