Patrz k.u.rwa w lusterka po raz setny.
- piotrex6
- bywalec
- Imię: piotrek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
ten film powstal niestety w oparciu o autentyczne wydarzenia a interpretowac mozna go roznie.J43 pisze: A chocby nawet starsi moze pamietaja "Dzikiego".
Z Brando.
Takimi filmami komuna karmila kiedys ludzi.
Banda zlych,dzikich motocyklistow najezdza miasto w imperialistycznej Ameryce.
jezeli chodzi o samych puszkarzy zajezdzajacych droge to wiekszosc z nich nawet jezeli nas widzi, nie potrafi ocenic z jak szybko sie zblizamy. podobnie gdy patrza w lusterka i widza ciemny punkcik w lewym dolnym rogu.
trzeba myslec za nich i za siebie i tak jak napisal ktos wyzej, warto obserwowac po lusterkach ich reakcje, czy juz udalo im sie nas zauwazyc.
nie uwazam zeby kamizelka byla obciachowa i zakladam ja prawie zawsze gdy w planach jest wyjazd za miasto lub smiganie w nocy - reakcje kierowcow puszek sa rozne, czasem zdarza sie tak, ze gdy jade przepisowe 90 miedzy wiochami boja sie podjechac blizej i wyprzedzic (mam na kamizelce napis)

w miescie do zmroku, obowiazkowo dlugie.
Pewnie,takie wydarzenia byly w USA w latach powojennych.piotrex6 pisze:ten film powstal niestety w oparciu o autentyczne wydarzenia a interpretowac mozna go roznie.J43 pisze: A chocby nawet starsi moze pamietaja "Dzikiego".
Z Brando.
Takimi filmami komuna karmila kiedys ludzi.
Banda zlych,dzikich motocyklistow najezdza miasto w imperialistycznej Ameryce.
Ale nie byl tylko jeden film o motocyklistach,a wlasnie TEN zostal przez cenzure dopuszczony do wyswietlania.
Jak myslisz-czemu?
Podpowiedz:
Bo tylko TEN film przedstawial USA w zlym swietle,co cenzurze bylo bardzo na reke

Nie zalozylem tego tematu zeby sluchac dobrych rad.jezeli chodzi o samych puszkarzy zajezdzajacych droge to wiekszosc z nich nawet jezeli nas widzi, nie potrafi ocenic z jak szybko sie zblizamy. podobnie gdy patrza w lusterka i widza ciemny punkcik w lewym dolnym rogu.
trzeba myslec za nich i za siebie i tak jak napisal ktos wyzej, warto obserwowac po lusterkach ich reakcje, czy juz udalo im sie nas zauwazyc.
Opisalem sytuacje,zeby inni mogli wyciagnac z tego wnioski dla siebie.
Kazdy ubiera sie w co chce i na wlasne ryzyko.nie uwazam zeby kamizelka byla obciachowa i zakladam ja prawie zawsze gdy w planach jest wyjazd za miasto lub smiganie w nocy - reakcje kierowcow puszek sa rozne, czasem zdarza sie tak, ze gdy jade przepisowe 90 miedzy wiochami boja sie podjechac blizej i wyprzedzic (mam na kamizelce napis)
w miescie do zmroku, obowiazkowo dlugie.
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
Ja niestety miałem taką sytuację w sobotę jadę sobie ul.Wawelską lewym pasem dojeżdżamy do skrzyżowania z ul. Krzywickiego zaczyna się korek i Pani z puszki stwierdza że pojedzie w ul. Krzywickiego i objedzie korek nagle ostro tnie kierownicą (nie sygnalizując najmniejszego zamiaru skrętu w prawo) na mój pas no i nawet nie wiem kiedy jak się znalazłem na jej drzwiach sekundę później już byłem rozłożony na asfalcie i Hornet teżMC_Hammer pisze:Niestety taka jest pora roku, że jak nie wyrwy w jezdni i dzungla to idioci w samochodach, którzy niestety zapomnieli przez zimę o Nas.
Więc warto myśleć i za siebie i za tego w puszce.
Dużo rozsądku Nam Wszystkim życzę i jak najmniej tych .j.b.n. dziur i debili na drodze.

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE