). Tutaj mam do Was moi mili pytanie - czym to skleić- spawanie odpada- pomarszczy się lakier z drugiej strony i będzie brzydko wyglądało
 ). Tutaj mam do Was moi mili pytanie - czym to skleić- spawanie odpada- pomarszczy się lakier z drugiej strony i będzie brzydko wyglądało   
 Licze na Wasze pomysły

Pozdro

...ale to nic, ja tez bym kleil distalem, tylko trzeba z nim uwazac, skleic odpowiednio duza powierzchniem najleojej w kilku plaszczyznach i trzymac pod dociskiem sily przez min. 24godz.
 ...ale to nic, ja tez bym kleil distalem, tylko trzeba z nim uwazac, skleic odpowiednio duza powierzchniem najleojej w kilku plaszczyznach i trzymac pod dociskiem sily przez min. 24godz.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości