A wiec tak... poszukuje butkow do 400 zl... Wizualnie wpadly mi w oko Metro New Roxy dokladnie takie: Metro Racing Mial ktos z nimi do czynienia? Jak jest z wygoda i ich pekaniem w miejscu gdzie sie lamia palce podczas chodzenia? Jak z ich przemakalnoscia? Moje stare butki byly kupione za 140 zl "na chwile" ze wzgledu na brak gotowki.. ale w koncu tak wyszlo ze jezdzilem w nich 2 sezony i zaczely sie rozpadac
 A wiec tak... poszukuje butkow do 400 zl... Wizualnie wpadly mi w oko Metro New Roxy dokladnie takie: Metro Racing Mial ktos z nimi do czynienia? Jak jest z wygoda i ich pekaniem w miejscu gdzie sie lamia palce podczas chodzenia? Jak z ich przemakalnoscia? Moje stare butki byly kupione za 140 zl "na chwile" ze wzgledu na brak gotowki.. ale w koncu tak wyszlo ze jezdzilem w nich 2 sezony i zaczely sie rozpadac  w koncu zrobilem w nich z 10tys km
 w koncu zrobilem w nich z 10tys km 
Nie bardzo moge znalezc jakies opinie czy recenzje na temat tych metro... moze Wy pomozecie
 a moze jakies inne sprawdzone? Dodam ze dolozenie paru zl nie wchodzi w gre bo jeszcze mam dluga liste zakupow do moto na ten rok
 a moze jakies inne sprawdzone? Dodam ze dolozenie paru zl nie wchodzi w gre bo jeszcze mam dluga liste zakupow do moto na ten rok