wydech Staintune
- pito
- pisarz
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Mi sie tez dzisiaj udalo kupic wydech uzywany STAINTUNE za 450 zl na tej aukcji
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=160000012, jeszcze nie zdjeta. Jest troszke inaczej montowany idzie troszke wyzej. Faktycznie te tlumiki s strasznie cienkie w porownaniu z oryginalnym. Wilson na wiosne podjade do Ciebie posluchac na zywca. Nie odpalalem moto bo nie mialem czasu ale jutro chyba to zrobie.
Jeszcze chcialbym kupic ten restrictor, znalazlem nawet na jakiejs stronie za 26$.
Chcialbym jeszcze kupic taka szybe turystyczna jak Wilson i drugi regulator tak w razie czego.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=160000012, jeszcze nie zdjeta. Jest troszke inaczej montowany idzie troszke wyzej. Faktycznie te tlumiki s strasznie cienkie w porownaniu z oryginalnym. Wilson na wiosne podjade do Ciebie posluchac na zywca. Nie odpalalem moto bo nie mialem czasu ale jutro chyba to zrobie.
Jeszcze chcialbym kupic ten restrictor, znalazlem nawet na jakiejs stronie za 26$.
Chcialbym jeszcze kupic taka szybe turystyczna jak Wilson i drugi regulator tak w razie czego.
...bo nie stoi prawdziwie ten kto nigdy nie upadł...
pito
Puławy
pito
Puławy
- pito
- pisarz
- Kontakt:
kurde dzisiaj odpalilem moto na tym STAINTUNE, strasznie glosno chodzi.Jak dla mnie to nie da rady jezdzic z czyms takim, jest za glosno (chyba jakis dziwny jestem).Poczekam jeszcze az sie zrobi cieplo i sprobuje jeszcze raz, ale czuje ze zakonczy sie na allegro. Twoje video jeszcze jest na goglach, bo jakos nie moge odpalic a chcialem posluchac??
pito
Puławy
pito
Puławy
- pito
- pisarz
- Kontakt:
Chyba ze ja mam cos z uszami
Nie mam narazie czasu pojsc do garazu i odpalic sprzeta. Musi poczekac
[ Dodano: 2007-03-07, 18:21 ]
Dzieki pomocy Wilsona ( mega dzieki ) ktory pozyczyl mi restrictor oraz pomocy znajomego ktory zna sie na laczeniu rurek (tez mega dzieki) wydech zostaje u mnie, jest bardzo fajny.Dzisiaj to przetestowalem.
pzdr

[ Dodano: 2007-03-07, 18:21 ]
Dzieki pomocy Wilsona ( mega dzieki ) ktory pozyczyl mi restrictor oraz pomocy znajomego ktory zna sie na laczeniu rurek (tez mega dzieki) wydech zostaje u mnie, jest bardzo fajny.Dzisiaj to przetestowalem.
pzdr
pito
Puławy
pito
Puławy