TORUŃ 2010 - III ZIMOWY VFROADS ZLOT 26-28.02.2010
Zostać wyje...chanym ze zlotu w Waszym towarzystwie to największy zaSZCZYt. Minie kilka dni zanim się ustabilizuję.
Proszę księdza, Padre boliwijski, dzięx za orgianizejszyn. Rozpierducha pod Twą prawicą jest jak picie w Szczawnicy, a może nawet jak szczanie w piwnicy. Jak by nie patrzył, to przez najbliższe 3/4 wieku zamierzam cieszyć swe rozlatane ego Twoimi orgianizejszyn of zloting.
Nasz debioot w The Roads nieco wymknął się spod controlllllll, ale nastąpił w chwili po spożyciu, so może nie wszyscy zalookali odejście od scenariusza. A co tam, czy wszyscy muszą grać dobrze? Niektórzy mogą grać głośno.
Kima w klubie ograniczania ferst klas, jeszcze nigdzie się tak dobrze nie wyspałem.
No i refleksja korygująca: TO BYŁ PIERWSZY LOTNY VFR ROADS ZLOT TORONTO-CHEŁNO 2010 VERY KOSTRZEWA, I PIFFFFFFOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!
Pozdro4ol.
Proszę księdza, Padre boliwijski, dzięx za orgianizejszyn. Rozpierducha pod Twą prawicą jest jak picie w Szczawnicy, a może nawet jak szczanie w piwnicy. Jak by nie patrzył, to przez najbliższe 3/4 wieku zamierzam cieszyć swe rozlatane ego Twoimi orgianizejszyn of zloting.
Nasz debioot w The Roads nieco wymknął się spod controlllllll, ale nastąpił w chwili po spożyciu, so może nie wszyscy zalookali odejście od scenariusza. A co tam, czy wszyscy muszą grać dobrze? Niektórzy mogą grać głośno.

Kima w klubie ograniczania ferst klas, jeszcze nigdzie się tak dobrze nie wyspałem.
No i refleksja korygująca: TO BYŁ PIERWSZY LOTNY VFR ROADS ZLOT TORONTO-CHEŁNO 2010 VERY KOSTRZEWA, I PIFFFFFFOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!
Pozdro4ol.

... aaaaa, zapomniałem, że i d(y)muchanko było, pełen wypas,ppamula pisze:To ja Wam jeszcze coś fajnego pokażę:
Sowa fakt pełen, Zlot był Lotny, ale nigdy ulotnym się nie stanie, przeżycia niepowtarzalne, zreszta jak za każdym razem, cóż taka tradycja, albo jak zgodnie z panującą młodzieżową modą, cytata: "... takie mamy standardy."

- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
No to ja coś wybrzuszę.Zacznę od początku
Jacko sorry ąle w reg było że na zlocie sie nie spi!!!
Przepraszam wszystkich których ekipa gaby mnie wasyla posciga pastora lucka itd wkurzyła obudziła lub w jakiś kolwiek sposób zraniła.
Kornik jakbyś zauważył telefon z dupy wyjołem od razu bo bateria padła
Tego ch..A który o 6 rano zamknoł nam sale bo graliśmy na bębnach to jeszcze upije
Ogólnie pełen pozytyw.
Pościg chciałem też zauważyć że film xxx z Twoim udziałem jest niestety nieczytelny.
Ogólem dziekuje że mogłem być"tym złym"
Miło było poznać nowe twarze Karola Ewcie Różana.
Co do fotek to wrzuce w najbliższym czasie.Narazie zapraszam na jutuba.Film z ok 6 rano na korytarzu
http://www.youtube.com/watch?v=6eVtFgRtNmw
Wasyl.Ty masz nie równo pod deklem nie możemy się za często widywać bo wychodzi nasze upośledzenie
Chciałem przeprosić jeszcze kogoś kto spał obok sowy i sówki(po lewej) Myślałem że tokobiety i trosze chciałem, pobaraszkować.Jak jenak się wydało rano...Wyszła mała pomyłeczka
Co do DD Chełmno.było super.Byłem pierwszy raz i naprawde polecam każdemu .Nie ma się czego bać.Gdyby nie ta odległość byłbym tam conajmniej raz w miesiącu.
Mowa końcowa;
Morsie że tak powiem nadstawiłeś dla Nas 4 litery i za to szacunek.Za problemy związane z dobrą zabawą.Również magdzie za organizacje wypadało by podziekować.To chyba tyle.Miło było te mordki znowu widzieć
Jacko sorry ąle w reg było że na zlocie sie nie spi!!!
Przepraszam wszystkich których ekipa gaby mnie wasyla posciga pastora lucka itd wkurzyła obudziła lub w jakiś kolwiek sposób zraniła.
Kornik jakbyś zauważył telefon z dupy wyjołem od razu bo bateria padła

Tego ch..A który o 6 rano zamknoł nam sale bo graliśmy na bębnach to jeszcze upije

Ogólnie pełen pozytyw.
Pościg chciałem też zauważyć że film xxx z Twoim udziałem jest niestety nieczytelny.
Ogólem dziekuje że mogłem być"tym złym"
Miło było poznać nowe twarze Karola Ewcie Różana.
Co do fotek to wrzuce w najbliższym czasie.Narazie zapraszam na jutuba.Film z ok 6 rano na korytarzu

http://www.youtube.com/watch?v=6eVtFgRtNmw
Wasyl.Ty masz nie równo pod deklem nie możemy się za często widywać bo wychodzi nasze upośledzenie

Chciałem przeprosić jeszcze kogoś kto spał obok sowy i sówki(po lewej) Myślałem że tokobiety i trosze chciałem, pobaraszkować.Jak jenak się wydało rano...Wyszła mała pomyłeczka

Co do DD Chełmno.było super.Byłem pierwszy raz i naprawde polecam każdemu .Nie ma się czego bać.Gdyby nie ta odległość byłbym tam conajmniej raz w miesiącu.
Mowa końcowa;
Morsie że tak powiem nadstawiłeś dla Nas 4 litery i za to szacunek.Za problemy związane z dobrą zabawą.Również magdzie za organizacje wypadało by podziekować.To chyba tyle.Miło było te mordki znowu widzieć
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
Chyba nie ma tu za co przepraszać, to jeden z elementów bez którego niepowtarzalny klimat naszych pielgrzymek by nie istniałGacol pisze: Przepraszam wszystkich których ekipa gaby mnie wasyla posciga pastora lucka itd wkurzyła obudziła lub w jakiś kolwiek sposób zraniła.

Filmik wymiata

Ja już nie mogę się doczekać kolejnej pielgrzymki.... Angelika chyba też

- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Swoją drogą pierwszy raz byłem w DD w Chełmnie i powiem szczerze że jestem rad że byłem i poznałem i wiem że jeszcze tam zawitam nie raz 

Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid