mors, wydrukuj sobie większą ilość przekazów i spinaczem do papieru uszyj sobie t-shirtmors pisze: czy mogę zamówić jedną czarną XL z tym skanem przekazu?
Koszulki czyli VFR-OC kontratakuje ;]
(w tle slychac werble...) wszyscy wstrzymali oddech, wszak poniedzialek za rogiem. slychac jak mocz splywa po nogach rozpalonej do bialosci publicznosci... przyszly - nie przyszly - dobre - nie dobre, czy wystarczy i dla mnie..?UxY pisze: wiec piątek przyszedł i przyszło do menie jakies zawiadomienie o paczce (...)
UxY, no offence
-
UxY
- Administrator

- Imię: Łukasz
- Kontakt:
no więc przyszedł poniedziałek - uxy wstał rano i poszedł na poczte wziął paczke patrzy.....a tam koszulki VFR. Także Panowie i Panie koszulki już są teraz tylko kwestia jak je do was dostarczyc
Oczywiście koszulki załatiwamy w kolejności "kto był dla mnie miły"
Żart oczywiście, tak na powaznie to
Koledzy z Warszawy i okolic - kiedy chcecie sie spotkać w 2oo i odebrać koszulki? dla mnie moze być nawet dziś. Jeżeli ktoś chce odebrać osobiście różnież zapraszam - Ci co mieszkają na końcu kraju bądz bliżęj wyślijcie mi swój adres na PW to koszulka powędruje do was pocztą chyba że przyjedzicie albo ktoś wam przekaże
Vlaad kiedy masz czas na rozsyłanie?
Pozdrawiam
P.S
Natualnie ze wględu ze już mnie tu nikt nie lubi i nie jestem wiarygodny daje fotke że paczka przyszła.
Koledzy z Warszawy i okolic - kiedy chcecie sie spotkać w 2oo i odebrać koszulki? dla mnie moze być nawet dziś. Jeżeli ktoś chce odebrać osobiście różnież zapraszam - Ci co mieszkają na końcu kraju bądz bliżęj wyślijcie mi swój adres na PW to koszulka powędruje do was pocztą chyba że przyjedzicie albo ktoś wam przekaże
Vlaad kiedy masz czas na rozsyłanie?
Pozdrawiam
P.S
Natualnie ze wględu ze już mnie tu nikt nie lubi i nie jestem wiarygodny daje fotke że paczka przyszła.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Hubert
- klepacz

- Imię: Hubert
- województwo: lubelskie
o kur....a dobrze ,że ja nie zamówiłem bo bym też miał problem z psychą.Doyar dobry był z ciebie herbatnik.doyar pisze:(w tle slychac werble...) wszyscy wstrzymali oddech, wszak poniedzialek za rogiem. slychac jak mocz splywa po nogach rozpalonej do bialosci publicznosci... przyszly - nie przyszly - dobre - nie dobre, czy wystarczy i dla mnie..?
UxY, no offence takie zycie - ktos sie stara, czasem cos sie mu omsknie, w sumie wychodzi dobrze, ale w damskim kiblu i tak ktos juz napisal "gupi kaowiec". Dola onanizatora. Zwlaszcza jak on mocno wyluzowany. (w tle ciagle slychac werble...)
[ Dodano: 2007-02-05, 20:10 ]
Oczywiście żartowałem.