No, no - chyba nie zapomniałeśmors pisze:zająć lepszą koję
TORUŃ 2010 - III ZIMOWY VFROADS ZLOT 26-28.02.2010
- Gregory
 - ostry klepacz

- Imię: Grzesiek
 - województwo: małopolskie
 - Kontakt:

Niestety Cię - Was zmartwię. Mam ten sam problem i po rozmowach doszliśmy do wniosku, że jadę sam. Szkoda, aby się żonka męczyła z namitreska pisze:Ownersy,
Ponieważ Czarna Porzeczka i ja spodziewamy się małej ownersicy, a miesiac juz 6-ty, mam pytanie o ewentualna możlwiość zamiany na pokoje.
Czy ktoś jest w stanie udostepnić nam pokój 2 osobowy?
Czy jest wogóle ktoś taki?
Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
						Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
- diablique
 - klepacz

- Imię: Ann
 - Kontakt:

hmmm skoro Wy macie to juz za sobą to tym bardziej dajcie innym szanse by nad tym troche popracowactreska pisze:Ownersy,
Ponieważ Czarna Porzeczka i ja spodziewamy się małej ownersicy, a miesiac juz 6-ty, mam pytanie o ewentualna możlwiość zamiany na pokoje.
Czy ktoś jest w stanie udostepnić nam pokój 2 osobowy?
Czy jest wogóle ktoś taki?
przepraszam ale to była pierwsza mysl jaka przyszła mi do głowy
a wogole jak jest z tym pokojami Wielka Foko???
- mors
 - stary wyjadacz

- Imię: Jacek
 - Kontakt:

można przybyć na Zlot w stanie - nie widzę przeciwwskazań  
 tylko żeby Ci coś nie umknęło.
Jak jest z tymi pokojami - kicia?
odpowiem Regulaminem

13. Uprawianie sexu na sali ogólnej w obecności Zlotowiczów skutkuje solidarnym podzieleniem się z wszystkimi chętnymi dobrem dla innych w danym momencie nieosiągalnym
43. Aby zadość uczynić punktowi 42 ilość pomieszczeń sypialnych ogranicza się do NIEZBĘDNEGO MINIMUM. Najlepiej do JEDNEJ WSPÓLNEJ SALI
 optymalne zagęszczenie zlotowe powinno wynosić nie mniej niż 2 ołnersów na 1m2 lub jedną pryczę sypialną 
44. Jeżeli większość śpi na jednej sali, a Tobie pomimo kryzysu wystarcza na wynajęcie osobnego apartamentu to:
- 44a sprawdź czy nie zostałeś/aś posłem na bieżąca kadencję Parlamentu RP lub Euro
- 44b wykorzystaj istniejący nawis płatniczy do wspólnej zabawy (zakup pół litra lub 0.7 napoju pochodzącego z fermentacji drożdży, wynajmij w najbliższym klubie go-go parę tancerek na pokaz po 23:00, itp.)
oraz założeniami do Zlotu:
Atrakcje:
1. [...]
2. Noclegi na wspólnej sali żołnierskiej
W związku z powyższym - alienowanie się w jakichś osobnych pomieszczeniach automatycznie WYKLUCZA ze Zlotu
  jedyną dyspensę otrzymują osoby w stanie błogosławionym... przez ZUS.
Na życzenie - Wielki Komtur Zlotowy jest w stanie doprowadzić uczestniczki (wyłącznie) do takiego stanu. Terminy proszę uzgadniać na PW

Jak jest z tymi pokojami - kicia?
odpowiem Regulaminem
13. Uprawianie sexu na sali ogólnej w obecności Zlotowiczów skutkuje solidarnym podzieleniem się z wszystkimi chętnymi dobrem dla innych w danym momencie nieosiągalnym
43. Aby zadość uczynić punktowi 42 ilość pomieszczeń sypialnych ogranicza się do NIEZBĘDNEGO MINIMUM. Najlepiej do JEDNEJ WSPÓLNEJ SALI
44. Jeżeli większość śpi na jednej sali, a Tobie pomimo kryzysu wystarcza na wynajęcie osobnego apartamentu to:
- 44a sprawdź czy nie zostałeś/aś posłem na bieżąca kadencję Parlamentu RP lub Euro
- 44b wykorzystaj istniejący nawis płatniczy do wspólnej zabawy (zakup pół litra lub 0.7 napoju pochodzącego z fermentacji drożdży, wynajmij w najbliższym klubie go-go parę tancerek na pokaz po 23:00, itp.)
oraz założeniami do Zlotu:
Atrakcje:
1. [...]
2. Noclegi na wspólnej sali żołnierskiej
W związku z powyższym - alienowanie się w jakichś osobnych pomieszczeniach automatycznie WYKLUCZA ze Zlotu
Na życzenie - Wielki Komtur Zlotowy jest w stanie doprowadzić uczestniczki (wyłącznie) do takiego stanu. Terminy proszę uzgadniać na PW
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
						- diablique
 - klepacz

- Imię: Ann
 - Kontakt:

znaczy się, że bedę musiała podzielić się z Tobą moim potencjalnym seksowym partnerem ???mors pisze:
no ja nie wiem czy bedzie z tego zadowolony
ide jutro po zaswiadczenie o odpowiednim stanie
- Ruda
 - bywalec

- Imię: Piotr

Morfsie pocaluj mnie w cycki. Po polsku -  dysponowanie prywatna wlasnoscie nie jest hallo. BEZ ZNACZENIA CZY MAMY ODSTAPIC WLASNA PRYWATNA MILA DWUOSOBOWA DAWNO ZAKLEPANA KWATERKE TRESCE Z JEGO KOBIETA PRZY NADZIEI CZY PAPIEZOWI XVI NIE ZROBIMY TEGO.
JESZCZE RAZ POCALUJ MNIE W DYDKI MORSIE.

JESZCZE RAZ POCALUJ MNIE W DYDKI MORSIE.
Mam dwie miłości-Rodzinę i motocykle
VFR Viking SeXszyn North Roads
						VFR Viking SeXszyn North Roads