II Ogólnopolska Wystawa Motocykli 2010-02-19 do 21
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Blondyna na zdjęciu 2gim od góry ewidentnie podkoorwiona, że ją na jakis taki czoperowaty szajs wsadzili.awiater pisze:A ja też byłem i kilka śliczności złapałem:-)
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- maciek 800
- klepacz
Absolutnie nie szkoda, bo miałem dzięki temu wolnekiki pisze:Dlatego ja byłem wczoraj (chociaz okolo 13-14 tez zaczynało się robic ciasno)Hubu pisze:Zresztą w pewnym momencie było tyle osób, że ciężko było swobodnie się przemieszczać.
Szkoda że nie było kawasaki

Swoją drogą modele 2010 są w rozjazdach po salonach po całej Polsce więc i tak nie było co pokazać. A na stoisku GEFCO był Z750 stary Z1000 i VN 2000 pokazany

Ja byłem widziałem potwierdza się moja opinia, że targi to wielki CH..... . Ludzi tłum, jak się ich słucha to się można załamać. Do motocykli nie można się dopchać . A jak się już uda to jakiś kaszalot na nim siedzi i zejść nie chce

A PS. W hondzie plaza można wypożyczyć na "jazdę testową" kask ARAI !!!!! Polecam .
- Hubu
- klepacz
- Imię: Hubert
- województwo: mazowieckie
faktycznie potwierdzam Z750 i Z1000 były na Gefcomaciek 800 pisze:
Absolutnie nie szkoda, bo miałem dzięki temu wolne![]()
![]()
Swoją drogą modele 2010 są w rozjazdach po salonach po całej Polsce więc i tak nie było co pokazać. A na stoisku GEFCO był Z750 stary Z1000 i VN 2000 pokazany![]()
.

Co do ludzi to przychodzili żeby sobie porobić jak najwięcej zdjęć...czy siedzieli na Hondzi, Suzi czy Qinghuing i tak było im wszystko jedno

- SADO
- teksciarz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Ona ma chyba taki wyraz twarzyJanusz B. pisze:Blondyna na zdjęciu 2gim od góry ewidentnie podkoorwiona, że ją na jakis taki czoperowaty szajs wsadzili.

Ale na stanowisku Suzuki to były dopiero kociaki. Blondi w króciutkiej czerwonej spódniczce z piersiami prawie na wierzchu tylko się rozglądała na prawo i lewo z uśmiechem, bo każdy ją fotografował

WSK 125 > CZ 350 > Yamaha XJ 600 > VFR 800, Junak i WFM 

-
- pisarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Może to jest właśnie ta jedna jedyna mądrzejsza wśród pozostałych ćwierćinteligentów i zdążyła się skapnąć, że została wydymana przez kilkaset oczuSADO pisze:Ona ma chyba taki wyraz twarzyJanusz B. pisze:Blondyna na zdjęciu 2gim od góry ewidentnie podkoorwiona, że ją na jakis taki czoperowaty szajs wsadzili.dzisiaj ją widziałem na stoisku Hondy oraz w bufecie i za każdym razem tak samo wyglądała.
Ale na stanowisku Suzuki to były dopiero kociaki. Blondi w króciutkiej czerwonej spódniczce z piersiami prawie na wierzchu tylko się rozglądała na prawo i lewo z uśmiechem, bo każdy ją fotografował