ja tez się piszę na strzelanie Wam w dupska
Paintball 2010
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz

- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz

- Imię: Ania
- niedzwiedz_waw
- teksciarz

- Imię: Jarek
- Kontakt:
Piszę się jak najbardziej. Pewnie razem z 2-3 osobami.
Bardzo fajne miejsce to Otwock - stary szpital psychiatryczny
Znam właściciela tego pola i wiem że można fajnie się pobawić i za niewielkie pieniądze(ok120 zł za sprzęt i 1000 kul). Są sędziowie i śnieg ani chlapa nie straszna.
Drugim super miejscem jest zalesie górne, ale tam jest śnieg do kolan(graliśmy w ten wekend) i można się zes... jak się kilka razy przebiegnie pole 300 na 300 metrów
Bardzo fajne miejsce to Otwock - stary szpital psychiatryczny
Znam właściciela tego pola i wiem że można fajnie się pobawić i za niewielkie pieniądze(ok120 zł za sprzęt i 1000 kul). Są sędziowie i śnieg ani chlapa nie straszna.
Drugim super miejscem jest zalesie górne, ale tam jest śnieg do kolan(graliśmy w ten wekend) i można się zes... jak się kilka razy przebiegnie pole 300 na 300 metrów
Może dotąd zaniedbywałem modlitwę, ale teraz, jeśli tam jesteś, proszę, uratuj mnie Supermanie.
- Kornik
- ostry klepacz

- Imię: Marcin
Uwaga UWAGA Uwaga
Proponuje zmontować Paintball 12 września. Termin wydaje się neutralny, bo niema szkoleń, ślubów, zlotów
Miejsce podam poźniej ale albo będzie to w samej warszawie albo w jej obrębach (Nieporęt, Otwock).
Póki co lista chętnych żebym wiedział co i jak gadać bo temat za długo był juz przeciągany.
Proponuje zmontować Paintball 12 września. Termin wydaje się neutralny, bo niema szkoleń, ślubów, zlotów
Miejsce podam poźniej ale albo będzie to w samej warszawie albo w jej obrębach (Nieporęt, Otwock).
Póki co lista chętnych żebym wiedział co i jak gadać bo temat za długo był juz przeciągany.
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid