MOTOCYKL
- Vlaad
- klepacz

- Kontakt:
MOTOCYKL
Narzeszcie jest artykuł o VFR w Motocyklu. Zupełnie inny niż ten Pawla z ŚM, ale też warto przeczytać, zwłaszcza że po więcej informacji na temat motocykla odsyła na... www.vfr-oc.pl
. No i znowu wyszło, że jestem "medialny"
. Zamieścili moją opinię na temat VFR-y 
- DIDI
- klepacz

- Imię: Daniel
- Kontakt:
bo to jedyne słuszne miejsce gdzie można otrzymać info na temat VFR-yVlaad pisze:po więcej informacji na temat motocykla odsyła na... www.vfr-oc.pl
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI
DIDI
- maciek 800
- klepacz

- maciek 800
- klepacz

- Pawel
- pisarz

- Kontakt:
Przeczytalem, Vlaad dobra robota ! Sam opis nieststy troche po łebkach, co rozumiem, duzo modeli jak na jeden tekst. DObrze wiadomo, ze tych zmian było troche wiecej, na przykład samej rc 36 I a II.
Pawel
Pawel
Gwiaza rocka, czarny koń wyścigów motocyklowych, kwiat polskiego dziennikarstwa, mistrz obiektywu - ot zwykły skromny chłopak ...
Right. To chyba caly problem z "Motocyklem" jest: ze mimo zaje**tych fotek, mega testow i miedzynarodowej wspolpracy troche po powierzchni lataja. A tu trzeba doglebnie, wlos na czworo, przecie to juz piate wcielenie VFRy to jak o tym pisac jakby to byl jeden model.Pawel pisze:Sam opis nieststy troche po łebkach