Tank-Pad, Cap-Pad, Yoke-Pad ...zestawy naklejek dla VFR-OC

Wymyśiłeś coś fajnego do Swojej VFR? To możesz się podzielić.
Awatar użytkownika
kris2k
klepacz
klepacz
Imię: Krzysztof
województwo: śląskie
Kontakt:

Post autor: kris2k » pn 01 lut 2010, 22:09

SOWA pisze:
kris2k pisze:Glownie detale sprawiajace ze calosc wyglad po prostu bardziej profesjonalnie (prawda SOWA ? :) )
Prawda, nawet bardzo prawda, ale bez adresu.
Przyjmuje do wiadomosci, bedziesz mial bez adresu.

Ogolnie dla mnie zaden klopot, moge go wywalic w diably... miloby bylo jakby administracja zabrala glos czy chce sie "az tak reklamowac" czy niekoniecznie a jest to istotny aspekt jakby nie bylo.

Awatar użytkownika
dragoo
klepacz
klepacz
Imię: Jarek

Post autor: dragoo » pn 01 lut 2010, 22:10

kris2k pisze:
dragoo pisze:Tak sie zastanawiam, może by tak zrobić jeden taki prosty tank-pad, bez tego duzego napisu VFR, tylko z samym adresem www na dole. Taki prosty nie przekombinowany... Jestem ciekaw jakby to wygladalo...
Znaczy co?
Samo tlo "carbon" i adres internetowy na dole?
Slabo bym to widzial ;)
A no no... wlansie tak... pewnie masz gdzies z ktorejs fazy projektu taki pusty carbon...
Tylko logo hondy zeby zostalo... tak z ciekawosci :oczy

Awatar użytkownika
kris2k
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: kris2k » pn 01 lut 2010, 22:18

Obrazek

Nothing special to me dragoo.
Dla mnie po prostu pusta przestrzen kojazy sie z brakiem pomyslu na jej wykozystanie co z punktu widzenia grafika = slaby projekt.
No jest shludnie i prosto, zgadzam sie... ale nie ma w tym polotu... ehh... dusza artysty sie we mnie odezwala :shock: :mrgreen: 8)
Ostatnio zmieniony pn 01 lut 2010, 23:06 przez kris2k, łącznie zmieniany 1 raz.

sebcio
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: sebcio » pn 01 lut 2010, 23:02

Powiem wam ze te z naszym logiem wygladaja zaje....fajnie. :grin: Wogole to super robota(uklony dla chlopakow co sie tym zajmuja) i czekam kiedy to ruszy tzn.(mozna to bedzie juz kupic) ;-)

Awatar użytkownika
dragoo
klepacz
klepacz
Imię: Jarek

Post autor: dragoo » wt 02 lut 2010, 09:47

kris2k pisze:[url=http://img707.imageshack.us/img707/6915 ... est.th.jpg]Obrazek[/URL]

Nothing special to me dragoo.
Dla mnie po prostu pusta przestrzen kojazy sie z brakiem pomyslu na jej wykozystanie co z punktu widzenia grafika = slaby projekt.
No jest shludnie i prosto, zgadzam sie... ale nie ma w tym polotu... ehh... dusza artysty sie we mnie odezwala :shock: :mrgreen: 8)
Hmm... No faktycznie jakoś tak nie bardzo- dzięki kris2k ;) Tylko ze w normalnym projekcie czegoś mi za dużo... A może zrobić logo VFR bardziej przeźroczyste żeby aż tak bardzo sie na zewnatrz nie wyżynało... ;-) co Ty na to ?

Awatar użytkownika
kris2k
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: kris2k » wt 02 lut 2010, 10:57

dragoo pisze:Tylko ze w normalnym projekcie czegoś mi za dużo... A może zrobić logo VFR bardziej przeźroczyste żeby aż tak bardzo sie na zewnatrz nie wyżynało... ;-) co Ty na to ?
Logo VFR juz jest przezroczyste, cale 90% a cien w srodku jest gradientem od 90% do 20% przezroczystosci...ale mniejsza o szczegoly.
Chodzi o to ze nie wiadomo tak do konca jak bedzie to wygladac na gotowej naklejce, pamietaj ze ma to byc zalane przezroczystym polimerem o grubosci 1,5mm... obawiam sie ze moze to byc wtedy zbyt malo widoczne, narazie zostawiam a na kosmetyke jeszcze przyjdzie pora.

Awatar użytkownika
Żeton
klepacz
klepacz
Imię: Artur
Kontakt:

Post autor: Żeton » śr 03 lut 2010, 15:59

sebcio pisze:Powiem wam ze te z naszym logiem wygladaja zaje....fajnie. :grin: Wogole to super robota(uklony dla chlopakow co sie tym zajmuja) i czekam kiedy to ruszy tzn.(mozna to bedzie juz kupic) ;-)
tak apropos sprawy co do załatwienia i produkcji kolega dał mi namiary na tą firmę www.grafnet.eu tel 509020505 rozmawiałem z tym kolesiem i jak najbardziej można u niego coś takiego zamówić i on wykona (trzeba będzie przesłać projekt jak coś) koszt dla większego zamówienia to około 60 zł z fakturą (zniżka 20%) ja biorę wszystkie naklejki do vitka :)
Ostatnio zmieniony pt 05 lut 2010, 10:38 przez Żeton, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE

Awatar użytkownika
Gregory
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Grzesiek
województwo: małopolskie
Kontakt:

Post autor: Gregory » śr 03 lut 2010, 16:18

arcziartur,

Jak dobrze kojaże, to ta firma jest koło wieliczki. Mam tak jakieś 140km, więc mozna podjechać i się dogadać. kris2k, jak się na to zaopatrujesz??
Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów

Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.

CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » śr 03 lut 2010, 17:44

Pewnie od sztuki. Do tego bym narzucił jakiś procent na CZD...

Awatar użytkownika
Gregory
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: Gregory » śr 03 lut 2010, 19:20

kris2k, Mogę się tym zająć i jak możesz mi przesłać projekty - tylko w wektorach .cdr.
kris2k pisze:- chcialbym zeby to byly oficjalne gadzety vfr-oc
To myślę, że mogę załatwić - zobaczymy po rozmowach z modami :roll:
kris2k pisze:- chcialbym zeby tez jakies srodki z produkcji tych fantow trafily na akcje CZD 2010 (pomysl Rudej i Potra bo sam na poczatku o tym nie pomyslalem)
To mogę ustalić z Piotrem Pamułą.
kris2k pisze:- nie chcialbym zeby to byla samowola uzytkownikow
W tej kwestji się zgadzam, bo na używanie logo, powinni się zgodzić "radni" ;-)
kris2k pisze:2. co do cen... to ma byc 60pln za 3 naklejki czy od sztuki? bo jak za calosc to super tanio, jak za sztuke to dosc drogo
Jutro się dowiem dokładnie. Jeżeli się nie mylę, to już jakieś naklejki mi robili ;-)

Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.

Awatar użytkownika
kris2k
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: kris2k » śr 03 lut 2010, 19:43

No to ok, czekam na wiesci.
Natomiast podpytaj czy nie moze byc format Adobe Illustratora czyli .ai (wersja w sumie obojetna) bo pakietu Corela niestety nie mam i jakos nie usmiecha mi sie instalowanie tego badziewia ;)

Awatar użytkownika
Gregory
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: Gregory » śr 03 lut 2010, 19:44

kris2k, Mogę spytać, ale ostatnio musiałem wszystko w corelu dawać

Awatar użytkownika
kris2k
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: kris2k » śr 03 lut 2010, 19:46

Gregory pisze:kris2k, Mogę spytać, ale ostatnio musiałem wszystko w corelu dawać
Zapytaj, zapytaj... jakby co, bedziemy sie martwic pozniej... aha... i czy to ma byc jakas konkretna wersja tego Corela ? Nawet nie wiem jakie sa, lol.

Awatar użytkownika
Gregory
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: Gregory » śr 03 lut 2010, 20:03

kris2k, Jutro powinienem już coś wiedzieć

Awatar użytkownika
Żeton
klepacz
klepacz
Imię: Artur
Kontakt:

Post autor: Żeton » śr 03 lut 2010, 21:13

kris2k pisze: 2. co do cen... to ma byc 60pln za 3 naklejki czy od sztuki? bo jak za calosc to super tanio, jak za sztuke to dosc drogo, i w jakim formacie ewentualnie ma byc przeslany projekt do wykonania? (grafika typu jpg czy wektorowa typu .ai .cdr)
co do ceny to trzeba kolesiowi powiedzieć co to są za projekty jak to wygląda z ilu części się składa itd i wtedy on powie dokładnie cenę ja tylko pytałem przy okazji czy była by taka możliwość czy by On zrobił coś takiego
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE

ODPOWIEDZ