KONKURS
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- grzegrzol
- pisarz
- Imię: grzegorz
Ja nie mam honoru, nie uznaje zasad uczciwej rywalizacji a zwrot fair play nic dla mnie nie znaczy, niemniej też nie mogę tego zrobić bo jestem do tego wszystkiego niezwykle leniwy. Tak czy inaczej dziękujemy za instrukcję .Jashczur pisze:
Nie godzi się to z moimi zasadami fair play, honoru i uczciwej rywalizacji...a tak w ogóle to mam stałe IP

RZEŹNIK ZE SHROPSHIRE
Wydaje mi się, że umknęło waszej uwadze coś istotnego. Wytłuściłem to kilka postów wstecz, ale przytoczę raz jeszcze:
Proponuję więc wysilić paluchy i oddać kilka dodatkowych kliknięć. Zobaczymy, czy skoczymy wyżej czy nie.
Ja to rozumiem tak, że głosowć można wielokrotnie bez konieczności zmiany IP, klawiatury, monitora, ani majtek. Domyślam się także, że zmiana partnera życiowego też nie jest konieczna do oddania więcej niż jednego głosu. Sam dokonałem kilkukrotnego głosowania i nie otrzymałem żadnego komunikatu o tym, że jestem gdzieś tam notowany, a ilość punktów przy pozycji VFR OC wzrosła. Naturalnie nie mam pewności czy w tym samym czasie inne osoby nie oddawały głosów, ale nie mam też pewności, że oddawały. Pewność mam natomiast, że IP moje jest niezmienne.Sowa pisze:Wyciąg z Regulaminu konkursu:
4) Ilość zgłoszeń oddanych przez jednego Uczestnika, które uznane zostają jako głosy ważnie oddane na danego kandydata nie jest ograniczona. Wszystkie zgłoszenia są liczone jako ważne głosy.
Proponuję więc wysilić paluchy i oddać kilka dodatkowych kliknięć. Zobaczymy, czy skoczymy wyżej czy nie.