POZYTYWNIE :)
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Oj, coś mi się Zuza zdaje, że ktoś Cię chce wyruchać. I to tak, że sama nie będziesz miała z tego przyjemności...zuzia tajger pisze:wypłaty są kwartalnie, a pierwszy kwartał robi się za free
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
niestety - szukają baranów ;/Janusz B. pisze:Oj, coś mi się Zuza zdaje, że ktoś Cię chce wyruchać. I to tak, że sama nie będziesz miała z tego przyjemności...
odmówilam, ale mój kalendarz na szczescie przewiduje jeszcze kilka rozmow w tym miesiacu wiec moze ktoś bedzie chciał taką gwiazde jak ja filmów dla dorosłych

Gratuluje - ja ich nie jestem w stanie wygonić, przeprosić. Czasami wydaje (bez urazy dla jehowych), ze moj pies sluch ich z wiekszym zainteresowaniem.scibor pisze:wieczorem pokonalem Swiadkow Jehowy ich wlasna bronia:) - wykazalem sie lepsza znajomoscia Ewangelii
...
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
a propos świadków Jehowy, zawsze jak dzwoni domofon i w słuchawce słyszę miły, spokojny głos który mnie pyta "czy zastanawiała się kiedyś pani dlaczego wybuchła druga wojna światowa"? ja równie miłym głosem odpowiadam "a chce pani teraz wywołać trzecią"??? no i mam spokój 
pozytyw??? już za tydzień ferie i śmiganko na nartach

pozytyw??? już za tydzień ferie i śmiganko na nartach

Moczynos w futrze model 2016 help
- Panasonix82
- pisarz
- Imię: Marcin
- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
Jest niższy, ale na pewno dłuższydragoo pisze:ale może...![]()
może masz taki garaz...

A jeśli chodzi o siedzenie, to Mariomoto opisuje to tak:
"Standardowa przeróbka pianki/pasażer nie spada na plecy, wypoziomowanie kierowcy".
I o to właśnie mi chodziło. Miałem RC36I, miałem RC36II, miałem okazję przejechać się Vitkiem sąsiada i stwierdziłem, że w tym towarzystwie ostatnia prawdziwa zębata RC46 ma najgorsze siedzenie. Mój plecak też narzekał, że siedzenie jest zbyt mocno pochylone, w związku z czym ona zjeżdża do przodu i siedzi akurat w tym miejscu, w którym siedzenie się przełamuje. Jak przyjdzie wiosna i zrobię dłuższą traskę z plecaczkiem to się okaże, czy cel został osiągnięty.
The best is yet to come!