migracje. emigracje z Forum motocyklowych
- szatan
- klepacz
- Kontakt:
Dołączyłem w 2006 , trudno by było tak po prostu odejść, zresztą i tak nastepny moto to pewnie bedzie hąda , prawdopodobnie tez V 

Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Mówisz o tym drugim forum?elco pisze:... To forum ma specyficzny klimat, ale cenie je przede wszystkim za porzadek i profesjonalizm, chociaz nie wiem czy to dobre okreslenie. Tutaj wiekszosc kreci sie wokol motocykli i wszystkiego co z nimi zwiazane. Nie ma tysiecy tematow na bzdurne tematy, jeszcze glupszych odpowiedzi, spamu, pianobicia, zalow, klotni itd. ...

Ja juz nie mam VFR'ki a zaglądam tutaj, żeby się pośmiać. Sporo ludzików z VFR-OC ma zajebiste poczucie humoru. Lubię czytać ich posty - nie ważne na jaki temat.
Niektóre mordki znam, większości niestety już nie - tyle Was, że masakra.

Oby do wiosny!

Pozdro!
- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
Nic więcej do dodania nie mam po za odczuciem w BiałejŁysolek pisze:ok to teraz ja
Jesteście wspaniałymi ludźmi co okazaliście mi nieraz, choć tak naprawde jestem świerzak nigdy nie daliście mi tego odczuć ( no moze troche w Białej) Większośc z Was poznałem albo na spotkaniach na Rozdrożu ok. pól roku temu reszte w Białej i Lublinie , kazdy z Was zawsze był pomocny, życzliwy
w związku z założeniem tego tematu po raz kolejny dziękuję Wam Wszystkim za to co dla mnie zrobiliscie, napewno tego forum nie opuszcze choćbym miał nawet przestac jeździć na moto ( tfu, tfu )
pozdrawiam

Siłom i Hamstwem się mnie nie pozbędziecie

-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
nie czepiaj sie. gsxf ;pmrf pisze:Na GS to ja uczylem sie jezdzic na nauce jazdy. Nigdy takiego sprzetu nie mialemzuzia tajger pisze:RMF zaczynal od GS zreszta brzydala, Żeś ankiete pierdyknal skarbie.
jest ze wzgledu ze na samym poczatku mialem wspolny hosting z Uxym na superhoscie i mialem szarego uzytkownika. dopiero pozniej jak trzeba bylo cos zrobic to lekko modyfikowalem baze danych na niebieskozuzia tajger pisze: a mimo wszystko jest administratorem.a jak wyszla lipa z hostingowcem (cos marudzili ze za duzo zasobow im zremy i nas zablokowali) to cale forum przenioslem na prywatnego boxa, ktory stoi w kolokacji u mnie w firmie (znaczy wladza absolutna )
![]()
...
Klimat to był - oj był
Jak tylko Morsidło i Wasylidło się zalogowali.
Uwielbiam Posty Morsa na cały ekran - szkoda że tylko tak mało z nich rozumiem
Piszcie co chcecie, sam czasem zaglądam na Motocykliści.net, nie jestem tam zarejestrowany, ale znam kilka osób.Ale forum nr 1 zawsze będzie VFR - OC to Moja II Rodzina i nic tego nie zmieni.
Nikt mnie nie obudzi o 3 nad ranem i nie zagra "Biały Krzyż" - za to Was Kocham
Nie mam VFR- y , ale do końca mam
WAS,
Pozdrawiam
Jak tylko Morsidło i Wasylidło się zalogowali.
Uwielbiam Posty Morsa na cały ekran - szkoda że tylko tak mało z nich rozumiem

Piszcie co chcecie, sam czasem zaglądam na Motocykliści.net, nie jestem tam zarejestrowany, ale znam kilka osób.Ale forum nr 1 zawsze będzie VFR - OC to Moja II Rodzina i nic tego nie zmieni.
Nikt mnie nie obudzi o 3 nad ranem i nie zagra "Biały Krzyż" - za to Was Kocham
Nie mam VFR- y , ale do końca mam
WAS,
Pozdrawiam
RClomza.pl
- elco
- klepacz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Tak mowie o tym drugim forumrommi pisze:Mówisz o tym drugim forum?elco pisze:... To forum ma specyficzny klimat, ale cenie je przede wszystkim za porzadek i profesjonalizm, chociaz nie wiem czy to dobre okreslenie. Tutaj wiekszosc kreci sie wokol motocykli i wszystkiego co z nimi zwiazane. Nie ma tysiecy postow na bzdurne tematy, jeszcze glupszych odpowiedzi, spamu, pianobicia, zalow, klotni itd. ...![]()

"Wystarczy by dobry człowiek nie robił nic a zło zatriumfuje" E.Burke.
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
Teoretycznie albo praktycznie jestem od początku powstania forum, kiedyś postanowiłem że zarejestruje się jak będę miał vfr i tak zrobiłem, jestem zarejestrowany i na innych forach co nie przeszkadza być z wami i tak zostanie bo właściwie to nie forum jest ważne to LUDZIE którzy to forum tworzą a że uwielbiamy {przynajmniej większość }moto vfr w każdej postaci no bo to forum VFR ,więc tak powinno być a jaki obecnie posiadam moto to ma drugorzędne znaczenie bo to wy jesteście najważniejsi 

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Nie wiem z czego to wynika czy to VFR takich ludzi przyciąga czy co ale faktem jest że tu są ludzie szukający czegoś więcej niż rozmiarów śrubek, czy momentów dokręcania.
Jak mam pomysł na wypad to piszę i zapraszam,
jak chcę zrobić zlot to piszę i biorę się za organizację,
jak chcę robić imprezę charytatywną to łapię sie za stery,
jak mam doła to piszę albo dzwonię,
jak chce mi się napić to jakoś samo tak wychodzi Toronto,
jak się z czegoś cieszę to piszę i dzielę się z wszystkimi,
jak ktoś potrzebuje pomocy do jadę,
jak mam dzwona to telefon i zaraz ktoś jest do pomocy,
i co najwazniejsze to tu prawie wszyscy się tak zachowują.
To jest siła tych ludzi, nie forum.
Sam nie wiem co ich tu wszystkich zebrało. VFR? Humor? Magia?
Po prostu trafiamy tu na swoich, podobnych na których można polegać,
którzy dają coś z siebie a nie tylko biorą.
Magia......

a na dodatek zaraziły się tym moje dzieci.
Jak mam pomysł na wypad to piszę i zapraszam,
jak chcę zrobić zlot to piszę i biorę się za organizację,
jak chcę robić imprezę charytatywną to łapię sie za stery,
jak mam doła to piszę albo dzwonię,
jak chce mi się napić to jakoś samo tak wychodzi Toronto,
jak się z czegoś cieszę to piszę i dzielę się z wszystkimi,
jak ktoś potrzebuje pomocy do jadę,
jak mam dzwona to telefon i zaraz ktoś jest do pomocy,
i co najwazniejsze to tu prawie wszyscy się tak zachowują.
To jest siła tych ludzi, nie forum.
Sam nie wiem co ich tu wszystkich zebrało. VFR? Humor? Magia?
Po prostu trafiamy tu na swoich, podobnych na których można polegać,
którzy dają coś z siebie a nie tylko biorą.
Magia......

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Piotr ja widziałem że Ty masz córke w poborowym wiekuRuda i Piotr pisze:ppamula napisał/a:

Co do forum .To jestem jeszcze zarejestrowany na forum śląskich i paru innych o których powiem tyle że nie dosięgają w żadnej mierze naszemu.Tu poprostu jest z kim pisać i dla kogo.Poza tym jest tu duża ekipa ludzi którzy mają jaja i 3mają sie kupy(odbierajcie jak chcecie

VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Bo tutaj ludzie się integrują,wspierają i wspólnie spędzają czas....nie tylko wymiana zdań on-lin.
Moja przygoda z forum a raczej z ludźmi odwiedzającymi to forum zaczęła sie niepozornie ... napisałem,że gdzies jade samemu i jak są chętni to zapraszam.Ruda w ciągu 30 minut zwołala ekipe i jak podjechalem na stacje umówiona to kopara mi opadła....tyle ludzi na moto zjechało....
Moja przygoda z forum a raczej z ludźmi odwiedzającymi to forum zaczęła sie niepozornie ... napisałem,że gdzies jade samemu i jak są chętni to zapraszam.Ruda w ciągu 30 minut zwołala ekipe i jak podjechalem na stacje umówiona to kopara mi opadła....tyle ludzi na moto zjechało....
-
- pisarz
- Imię: dariusz
- województwo: podkarpackie
Ja wpadłem na forum po przeczytaniu świata motocykli. Był w nim Vlaad, zakochałem się w jego czarno-żółtej Vifierce. Potem artykuł z Luckiem i VFR RC36 II i to było moje marzenie.
Nie ma takiego klimatu na żadnym, innym forum.
Dzięki wszystkim
Szkoda że nie mamy na Śląsku bliższego skupiska osób tak jak to jest w Wawie i 3city
Nie ma takiego klimatu na żadnym, innym forum.
Dzięki wszystkim
Szkoda że nie mamy na Śląsku bliższego skupiska osób tak jak to jest w Wawie i 3city