Zdjęcia naszych motocykli !!!
- maciek 800
 - klepacz

Dobrze spasowane jak oryginał wygląda.MadziX pisze:limited edyszyn...![]()
a tak na poważnie - czacha,lampy itd - od triumpha ( w sam raz jak na pobyt na wyspach-swiatło mijania po prawej), boczne owiewki od aprilli...reszta vfr
A widzę że luty mimo że krótki to bardzo wydajny
- maciek 800
 - klepacz

- maciek 800
 - klepacz

Moi jak pojeździli na Jawie 350 T.S. to skończyli w rowie. Ojciec z rozoranym kolanem, a Mama z podrapanym nosem i pękniętym kaskiem bo salto wycięła. Romantycznie mieli nie ma co. 

[ Dodano: 2007-01-22, 23:36 ]

[ Dodano: 2007-01-22, 23:36 ]
Każdy świntuszy jak umieSOWA pisze:Czy was pogniotło? To jest forum, tu świntuszyć trzeba a nie jakieś romantyki, teges-śmeges i scenki balkonowe.
- MadziX
 - stary wyjadacz

- Imię: Magdalena
 - Kontakt:

upss...no to rzeczywiście nieciekawie....maciek 800 pisze:Moi jak pojeździli na Jawie 350 T.S. to skończyli w rowie. Ojciec z rozoranym kolanem, a Mama z podrapanym nosem i pękniętym kaskiem bo salto wycięła. Romantycznie mieli nie ma co.![]()
:

No ja tez maxymalnie motorowa rodzinke mam. Stary troszke smigał w terenie nawet w klubie. A tak wogle to zęby na wieśce zjadł 175 cm, takie czasy. Całe dzieciństwo w środeczku śmigałem między nimi, moje łożeczko nawet 50 kilosków ze starym na wsce sie turlało. A kolo to miał takie orły ze masakra, przecioł dosłownie fiata dużego potem nad nim lot wykonał, pod blokiem szopek narobił że aż obciach wymieniać, babke zgubił w lesie z tylnego siodła z wiadrem pełnym jagód. Dla mnie ogólnie gość wymiata, wogle to kolo troche psychy nie ma heheheh. Do odcięcia non toper. Kiedyś 1-wszy raz se poszedł po vfr, ja głowa w okno, mówie pojedzie główna ulicą. Najpierw go słyszałem, potem widze kolo zapier.. maxymalnie, koszulka mu twarz zakryła, pękol na wierzchu i nie hamuje .j.b.n., mówie koniec, no ale na szczęście niezamierzony stoopie przed światłami i jakos zyje do tej pory. Nie no postać jest konkret. Kiedys jak sie na swoim moto wyjebałem w terenie na zakrecie, to kolo też nie wyrobił i po mnie  przejechał i co: "tylko nie mów matce, tylko nie mów matce" heheheh. Co tam że leże  gdzieś w kartoflisku, krew sie leje heheheh.  
 Gość dla mnie jest maxymalny. Pozdro!  

VFR wszystko przetrzyma.
						- MadziX
 - stary wyjadacz

- Imię: Magdalena
 - Kontakt:

piękne podsumowanie !SOWA pisze:Ty zawsze taka wyliczona, a czasem nawet wyrachowana. Jeśli fantazja to chyba tylko ułańska...
hehe..spoko spoko...mam 27 latek i dobrze mi z tym...Jacko pisze: Cholerka, rzeczywiście dałem kwasa.
MadziX.......sorki, już nie pytam. Nie ważne ile człowiek ma tylko na ile się czuje.