muchaok pisze:To może się z nami poznasz Twardy ?? jesteśmy bardzo kontaktowi i mięciutcy jak kaczuszki

Wtedy spokojnie będziesz proponował wspólne wyjścia do kina, teatru, galerii.
Chciałem tylko podkreslić, że to Ty rozgraniczyłeś grono OWNERSOWSKIE na tych co się dobrze znają i tych co są anonimowi, bo MY ( znający się ) nie przekreślamy nikogo i żadna z wypowiedzi o niczym takim nie świadczyła.
Mało tego jak podkreślam, zdecydowanie jesteśmy otwarci na nowe znajomości, i zawsze możesz dołączyc do " znającej się ekipy "
Zle mnie zrozumiales-nie sugerowalem istanienia na forum jakiejkowliek dyskryminacji czy poczucia, ze mam mniejsze prawa itp,
mialem na mysli tylko tyle, ze osoby z forum, ktore sie juz znaja maja zwyczaj wykazywania takiej inicjatywy bo ma to na celu spotkanie z kumplami a nie np z samymi obcymi,
do tego w razie zalozenia podobnego tematu osoba znana wszystkim moze spotkac sie z wiekszym odzewem,
w kazdymbadz razie doceniam to co napisales bo to pozytywny gest z Twojej strony i dzieki za to zaproszenie,
moge sie mylic ale zdaje mi sie, ze w pierwszej wypowiedzi w tym temacie pisalem, ze chetnie sie wybiore o ile uczelnia mi nie bedzie kolidowac z ktoryms z terminow,
poza tym tak zupelnie obcy sie nie czuje bo podczas jednej obstawy slubu poznalem kilka osob z forum.