oczywiście również gratulacje Wielkie dla Mamus !

poscig pisze:Wielki pozytyw to niczym nie ograniczone horyzonty i życie pełne pasji, marzeń i dążenia do wielu celów .Pozytyw to ,że praca przynosi efekty i zadowolenie...Robienie tego co się lubi to tez pozytyw.O wielu pozytywach mogę pisać w tym dziale.Pozytyw to kolejne ,,małe,,marzenie w garażu....oby tylko pozytywy były zawsze jeden stopien nad negatywami a bedzie giciorsko
nie nie Igor, źle mnie zrozumiałeś ,pisząc ze coś z tego wyjdzie nie miałem na myśli dzieci ale ogólnie jakiś związekigor pisze:gratulacje dla tatów i przyszłych tatów (łysolek) wysypiajcie się chłopaki bo później będzie ciężko ....
scibor pisze:i wlasnie to stwierdzenie swiadczy o tym, ze jestes juz wystarczajaco odpowiedzialny zeby miec dzieci:)Łysolek pisze:szczerze pisząc to chyba jestem jeszcze za mało odpowiedzialny na dzieci
przy najbliższej okazji siadam koło Ciebie ,widze że wiele mamy wspólnego i do obgadaniaposcig pisze:Pozytywnie jest jak prawdziwe kobiety widzą w Tobie prawdziwego, dobrego i ,,fajnego,, faceta-gdy Twój poprzedni związek się rozpadł i straciłeś wiarę w siebie, lecz jesteś pewien swoich wielu zalet(wad również).W szczególności gdy możesz ,,potencjalnej,, takiej powiedzieć....nie mam dziś czasu, przepraszam, innym razem.To wielki pozytyw , który co najmniej dwa lata mi się nie przydarzył.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości