wiecie... 2003 wersja USA, co do kwoty to hmm.. myślę że nie przepłaciłemppamula pisze:Cześć Krajan
Superowo że znowu jesteś wśród nas, ale w zasadzie to nigdy nie przestałeś być jednym z nas. Przecież zmiana moto to nie zmiana człowieka.
Napisz który rocznik i ile dałeś.
obrotomierz jest analogowy, prędkościomierz to już wyświetlacz, na pewno jest taka możliwość, bo nie wydaje mi się żeby inne robili na europejski rynek a inne na np. amerykański.. kwestia to: czy da się jakąś kombinacją przycisków wejść do tych ustawień?rommi pisze:a prędkościomierz nie bedzie wyskalowany w "mph" i "km/h" jednocześnie ?
Witaj stary.Cieszę się.Zima chyba nie idzie podobno wczoraj przyleciało 10 bocianów i to nie żart.One podobno wiedzą o co chodzi.Mądre ptaszyska.Pierwsze latanie z Tobą kolego.Krajan pisze:Witam serdecznie wszystkich miłośników V4. Jak wiecie ciężko jest się z wami rozstać Zanabyłem właśnie to o czym tak "marzyłem" - V-tec. Myślę że teraz nie będę się opuszczał i czynnie uczestniczył w rozmowach na forum (będę się starał). Szkoda że jednak zima idzie Pozdrawiam wszystkich.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości