Jak rękawice są dobre w obwodzie to palce rękawic kończą się w połowie jej palców, jak palce są ok, to rękawica lata. Możecie polecić jakiś model? W tej chwili cena już nie gra roli
Rękawice dla kobiety - problem
- Wojtek86
- klepacz

- Imię: Wojtek
- Kontakt:
Rękawice dla kobiety - problem
Mam problem z kupieniem dla mej lubej rękawic. Przymierzała już dziesiątki egzemplarzy i nic. Problem polega na tym, że ma bardzo drobną dłoń i zgrabne dłuuugie palce.
Jak rękawice są dobre w obwodzie to palce rękawic kończą się w połowie jej palców, jak palce są ok, to rękawica lata. Możecie polecić jakiś model? W tej chwili cena już nie gra roli
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- mario_blues
- pisarz

- Imię: Mariusz
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
Kolego polecam firmę Metro Racing z Łodzi - są producentem i sprzedawcą. Moja kobietka też ma maleńkie dłonie - dopiero xxxs z Metro się sprawdziły. Przejeździła w nich sezon i sprawują się super - tyle że Monika ma model bez sztywnych ochraniaczy. Też jeżdżę w ich rękawicach i spokojnie mogę polecić - glebę wytrzymały a to najlepszy test. Ceny - skórzane z wzmocnieniami, bez ochraniaczy ok 100zł, moje "plastikowe" ok 160zł. Może mają też takie małe rozmiary z ochraniaczami - trzeba spytać.
http://www.motocykl.net.pl/#/produkty/?kat=5&prod=1 - model classic napewno mieli w rozmiarach xxxs - xs
pozdrowionka i powodzenia
http://www.motocykl.net.pl/#/produkty/?kat=5&prod=1 - model classic napewno mieli w rozmiarach xxxs - xs
- elco
- klepacz

- Imię: Tomek
- Kontakt:
Moje metro rozsypaly sie po trzech sezonach. Srodek sie w dziwny sposob rozbil, rzepy sie zuzyly i co najgorsze skora na palcach zaczela sie przecierac. Jak na rekawice na 3 sezony, za ta cene moga byc.mario_blues pisze:Kolego polecam firmę Metro Racing z Łodzi - są producentem i sprzedawcą. Moja kobietka też ma maleńkie dłonie - dopiero xxxs z Metro się sprawdziły. Przejeździła w nich sezon i sprawują się super - tyle że Monika ma model bez sztywnych ochraniaczy. Też jeżdżę w ich rękawicach i spokojnie mogę polecić - glebę wytrzymały a to najlepszy test. Ceny - skórzane z wzmocnieniami, bez ochraniaczy ok 100zł, moje "plastikowe" ok 160zł. Może mają też takie małe rozmiary z ochraniaczami - trzeba spytać.
"Wystarczy by dobry człowiek nie robił nic a zło zatriumfuje" E.Burke.
-
zuzia tajger
- klepacz

- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt: