Pozdrawiam i do zobaczenia.
napewno beda bardzie zadowolenia z wyboru bo tam to byl wybor mniedzyu pizza a pizzaLittle Sister pisze:Następnym razem Ty dowodzisz i decydujesz gdzie jemy obiad (ale jak się ktoś zatruje gołębiem lub kotem, to nie moja wina)
to Ty ucieklas na druga strone stolu,trzebabylo zostac i sie przekonac jakby bylo, ja nie moglem zostawic kobity!!Little Sister pisze:Jak przyszła Gosia odrazu się uspokoiłęś i siedziałęś jak mysz pod miotłą
teeeeeeeee!!SOWA pisze:Luke. Te naklejki to specjalnie zostawiłem, żeby sobie odebrać osobiście
gwiazd na niebie jest wiele ale tylko kilka naprawde widocznych kazdej nocy.... :]Marek pisze:nie mozna być gwiazdą jak się jeszcze nie eksplodowalo
Luke, czemu się tłumaczysz. Nic złego nie ma w tym, że dbasz o swoją lady. Zresztą dziwne by było gdybyś nie dbał. A jak kota nie ma to myszy zawsze rajcują. Spoko.LukeVFR pisze:poza tym malgonia jest jedyna osoba dla ktorej staram sie byc kulturalny.... powtarzam: staram sie!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości