super tanie ciuchy i buty
... jest uzasadnienie w cenie towaru. Ja za swoje butki dałem prawie 1000 zeta jakiś czas temu, służą mi 3 sezon, ale nie o to chodzi, dwa razy uratowały mi już kostkę przed zmiażdżeniem, a to uważam jest bezcenne, jak sobie pomyśle o kosztach rehabilitacji itd. to ciary przechodzą... a z tymi butkami, no nie wiem..
Więc sami oceńcie czy warto... no chyba, że w prezencie dla niechcianej żony
Więc sami oceńcie czy warto... no chyba, że w prezencie dla niechcianej żony

-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
i mamy już ofertę w Polsce tego o czym pisałem jednak mała ta Europa
http://www.moto.allegro.pl/item81732571 ... awice.html
http://www.moto.allegro.pl/item81732571 ... awice.html
Adam
Napisałeś, że trzeba brać jeden numer większy, znaczy się że jak kupię według normalnego rozmiaru to będą za ciasne? Czy coś jeszcze?
Szkoda, bo noszę 45, czyli musiałbym kupić 46 a takich już nie ma
Cena rewelka, tylko faktycznie martwi mnie bezpieczeństwo (chociaż do tej pory jeżdżę w butach wojskowych więc i tak byłoby pewnie bezpieczniej).
Czy w butach nie powinno być protektora na kostkę?
A co do ciuchów o których piszesz to najprawdopodobniej mają membranę przyszytą na stałe.
Nie polecam, bo latem nie da się w tym jeździć (mam komplet Retbike gdzie spodnie tak mają - całe szczęście tylko spodnie - i po 2 godzinach czuję jak się ślizgam we własnym sosie).
Szkoda, bo noszę 45, czyli musiałbym kupić 46 a takich już nie ma

Cena rewelka, tylko faktycznie martwi mnie bezpieczeństwo (chociaż do tej pory jeżdżę w butach wojskowych więc i tak byłoby pewnie bezpieczniej).
Czy w butach nie powinno być protektora na kostkę?
A co do ciuchów o których piszesz to najprawdopodobniej mają membranę przyszytą na stałe.
Nie polecam, bo latem nie da się w tym jeździć (mam komplet Retbike gdzie spodnie tak mają - całe szczęście tylko spodnie - i po 2 godzinach czuję jak się ślizgam we własnym sosie).
VFR 800I