POZYTYWNIE :)
- jl20420
- bywalec
- Imię: Jacek
Matrix
Nie wiem czy to pozytywne czy negatywne, ale chyba bardziej pozytywne. Otóż wczoraj dostałem paczkę od kuriera, nie wiem o co chodzi ale pobiegłem do recepcji żeby tam sam nie stał tylko się spytałem czy coś muszę zapłacić. Okazało się że 110pln, miałem tylko ze 60 więc 50 pożyczyłem od koleżanki. No i płacę, serce wali - wąglik czy co - a tam nowiutkie manetki harrisa przyszły do mnie. Kopara mi opadła, bo nie pamiętam czy to zamawiałem w ogóle - a nie jest tak że zamawiam 10 rzeczy dziennie i mogło mi to gdzieś umknąć. Najdziwniejsze to to, że chciałem wymienić manetki i tak sobie szukałem po alledno i innych sklepach. Pewnie przepłaciłem, kolor też niezbyt doskonały bo czarno żółte do czerwonej vfry, ale co tam. Założyłem i działa! Najdziwniejsze, że nie mam konta na stronie sklepu z którego przyszedł towar, ani nic ostatnio nie kupowałem na alledno.
Ps. dobrze że nie przyszła pogięta łyżeczka;)
Ps. dobrze że nie przyszła pogięta łyżeczka;)
- Fisher
- pisarz
- Kontakt:
Wracałem autkiem z Pyrzowic do Jaworzna i miły pan policjant zatrzymał mnie na pogawędkę. Miał podstawy, 91 km/h na 50-ce - no zagapiłem się cholera, zwłaszcza że wiem że tam zawsze stoją, mea culpa. Ale zdarzył się cud, trafiłem na wymarły gatunek miłego gliniarza, pogadaliśmy sobie i puścił mnie wolno 

- Radarro
- klepacz
- Imię: Radek
- województwo: śląskie
Hehehe,
Przyjechałem dzisiaj do roboty na moto
Pól sporego zakładu się patrzyło jak na debila
Temp ok, 12-13 stopni, ale mżawka cały czas, wilgotność na oko ponad 100 %, szyba w kasku zaparowana na maxa, chmury tak nisko, żę kaskiem je możan zawadzić, syf na drodze, ale co tam
Ihhhaaaaa!
Przyjechałem dzisiaj do roboty na moto

Pól sporego zakładu się patrzyło jak na debila

Temp ok, 12-13 stopni, ale mżawka cały czas, wilgotność na oko ponad 100 %, szyba w kasku zaparowana na maxa, chmury tak nisko, żę kaskiem je możan zawadzić, syf na drodze, ale co tam

Ihhhaaaaa!

V4 + R6 Brotherhood
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400

TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400
-
- teksciarz
- Kontakt:
To cieplo miales, mi termometr pokazywal 5Radarro pisze:Hehehe,
Przyjechałem dzisiaj do roboty na moto![]()
Pól sporego zakładu się patrzyło jak na debila![]()
Temp ok, 12-13 stopni, ale mżawka cały czas, wilgotność na oko ponad 100 %, szyba w kasku zaparowana na maxa, chmury tak nisko, żę kaskiem je możan zawadzić, syf na drodze, ale co tam![]()
Ihhhaaaaa!

Przy okazji - poklony dla pinlocka, dziala zajebiscie!
Zdro!
Tomek
katan, po prostu katan..
Celem jest droga
Celem jest droga
To nie dlatego tak patrzyli,ze pogoda zla.Radarro pisze:Hehehe,
Przyjechałem dzisiaj do roboty na moto![]()
Pól sporego zakładu się patrzyło jak na debila![]()
Temp ok, 12-13 stopni, ale mżawka cały czas, wilgotność na oko ponad 100 %, szyba w kasku zaparowana na maxa, chmury tak nisko, żę kaskiem je możan zawadzić, syf na drodze, ale co tam![]()
Ihhhaaaaa!
ZAWSZE tak na nas patrza,tylko nie zawsze to zauwazasz

Ale niech sobie popatrza

- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
Jutro zajebisty dzień - od rana do popołudnia wyścigi w TV 
Z samego rana 250 i MotoGP, zobaczymy, czy Rosolak wygra wszystko. Niezły typ, ile to już lat
Potem Haga ze Spiesem się wezmą za łby, ciekawie będzie
2 wyścigi, jeden po drugim, wszystko się może zdarzyc
Jestem za Hagą, należy mu sie, po tylu latach.
No i potem - Polski akcent - jeden z naszych w SSP 600, a drugi - Chmielewski - w SST 600. Oby poszło im jak najlepiej.

Z samego rana 250 i MotoGP, zobaczymy, czy Rosolak wygra wszystko. Niezły typ, ile to już lat

Potem Haga ze Spiesem się wezmą za łby, ciekawie będzie

No i potem - Polski akcent - jeden z naszych w SSP 600, a drugi - Chmielewski - w SST 600. Oby poszło im jak najlepiej.