Oklejenie boków baku przezroczystą folią, TANK PADY boczne:)
- dawidk1978
- teksciarz
- Imię: Dawid
Oklejenie boków baku przezroczystą folią, TANK PADY boczne:)
Witam
Ma ktoś z ownersów może jakiś szablon??
Ma ktoś z ownersów może jakiś szablon??
Pozdrawiam Dawid
- dawidk1978
- teksciarz
- Imię: Dawid
- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Ale to musi byc jakas ful profesjonal folia?
Bo tak szczerze mam zamiar zrobic to u mnie ale zwykla tasma przezropczysta.
W Tesco znalazlem szeroka (chyba 5cm) tasme przezroczysta, mam zamiar nia okleic boki baku, tam gdzie logo ze skrzydlem bo juz raz sobie poryswoalem tankbagiem te miejsca.
Uwazac gdzie kladziecie tankbagi, bron Boze na ziemie magnesami w dol... mnie zlapal sie maly kamyczek ktory mocno porysowal lewa czesc baku.
Bo tak szczerze mam zamiar zrobic to u mnie ale zwykla tasma przezropczysta.
W Tesco znalazlem szeroka (chyba 5cm) tasme przezroczysta, mam zamiar nia okleic boki baku, tam gdzie logo ze skrzydlem bo juz raz sobie poryswoalem tankbagiem te miejsca.
Uwazac gdzie kladziecie tankbagi, bron Boze na ziemie magnesami w dol... mnie zlapal sie maly kamyczek ktory mocno porysowal lewa czesc baku.
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
Jestem w stanie załatwić coś takiego w rodzaju Tank padów ale z bokami itd cena była by ok 40-50zl
Pozostaje jeden problem musiałbym mieć przynajmniej 10 zamówień
miałem tak samo robiony takn pad w tej firmie i wyszedł super.Nomalny z żywicy wypukły i super jakości
Pozostaje jeden problem musiałbym mieć przynajmniej 10 zamówień
miałem tak samo robiony takn pad w tej firmie i wyszedł super.Nomalny z żywicy wypukły i super jakości
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
Każdy z Was pewnie dobry wypukły tankpad widział wiec wygląda to tak samo może być przeżroczysty a może coś byc nadrukowane..Musiałbym sie zapytac z tym że po tym jak było z kalendarzami wolałbym to załatwic a ktoś inny by rozesłał itd.Ja niestety czasu na to nie mam..Tankpady które robił chodziły bez problemu za 56zł na allegro.mam taki jeszcze3 jedne w domu jak miałem czarna vfr i był naklejony.Rewelacyjny klej sam takn nie bieleje blaknie ani okdleja sie.myśle że zobic duży tank centralny i dwie wklejki na bok.musze zapytać dokladnie co do cen
ale nawet jesli wyjdzie więcej to jakościowo nie odbigna od np jakiś acerbisów czy ki wi czego bo tego jestm pewien
ale nawet jesli wyjdzie więcej to jakościowo nie odbigna od np jakiś acerbisów czy ki wi czego bo tego jestm pewien
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VTR1000 SP 1
- Shoov
- klepacz
- Kontakt:
metr kwadratowy foli przezroczystej oracal czy coskolwiek innego z hurtowni badz sklepu co to sprzedaje, koszt kilka zlotych a kleic mozna dowoli wycinac co sie chce, jak kupisz folie z jakiegos larssona za pewnie cos kolo 40 zl to cie tylkko ch.. trafi ze sobie to zniszczyles bo pewnie za pierwszym klejeniem cos sie spapra albo palucha odcisniesz
albo sie babel zrobi, mozna tez kupic folie taka jak sie samochody okleja ktora sie klei na cieplo opalarka podkgzrewajac wszystkie wypuklosci mozna ladnie obkleic, taka folia tez bedzie w takim sklepie tylko ze drozsza, wszelkie gotowe bym odradzal bo szkoda kasy.
http://www.cylex.pl/oracal.html
w "lambdzie" maja zawsze wszystkie folie a sklepy w kazdym wiekszym miescie

http://www.cylex.pl/oracal.html
w "lambdzie" maja zawsze wszystkie folie a sklepy w kazdym wiekszym miescie
-
- teksciarz
- Kontakt:
Ojojoooj.. Podgrzewac opalarka bak? Dajcie znac, wpadne z kameraShoov pisze:=klei na cieplo opalarka podkgzrewajac wszystkie wypuklosci mozna ladnie obkleic, taka folia tez bedzie w takim sklepie tylko ze drozsza, wszelkie gotowe bym odradzal bo szkoda kasy.

zdro!
T
katan, po prostu katan..
Celem jest droga
Celem jest droga
- Shoov
- klepacz
- Kontakt:
niekt nie mowi ze masz walić ta opalarka na 600 st.C
wystarczy podgrzac folie troche w trakcie ukladania, zreszta pewnie wystarczyla by suszarka do wlosow. ale jak wiadomo opalarka jest wydajniejsza i jak zepsujesz to żona Ci oka nie podbije, nie ma sie co bac.. chyba ze ktos ma wiadro szpachli a na nim wysmienity lakier dupli color.