HSE dyskusje
Jeśli będzie tak jak na poprzednich szkoleniach organizowanych przez Moto Sekcje, to na torze w trakcie szkolenia będą tylko osoby biorące udział w szkoleniu, które opłacą składkę na ubezpieczenie (10 czy 20 zł).
Crash Pady, Klatki, Gmole - www.variete.expresform.pl
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
WITAM!knight pisze:a ja ponawiam pytanie o nocleg dla uczestników ?!
lecę z Gdańska i jest to istotne,
poza tym była mowa o integracji imprez, dowóz i takie tam...
bo inaczej nie będzie sensu zostawać w Lublinie po szkoleniu
czy może na własną rękę mam szukać, ale to będziemy rozproszeni
pozdr
Jeśli macie problem z noclegiem to proponuję nocleg u Nas w domu. Miejsce jest,,jedzonko się znajdzie.
Jeśli propozycja odpowiada to zapraszam!!!!
Mieszkam blisko Toru- kto był u Nas ten wie gdzie. Do reszty grupy mamy blisko
i toaleta + papier GRATIS!

Pozdrawiam --- Joaśka

Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
Siebie i tak nie oszukasz.
- dawidk1978
- teksciarz
- Imię: Dawid
- dawidk1978
- teksciarz
żeby była jasność, Honda lub Yama... ale
http://www.suzuki-moto.pl/page.php?id=a ... ews=090902
szkoda że Honda nie zrobiła szkoły w grudniu
byłoby chłodniej.
http://www.suzuki-moto.pl/page.php?id=a ... ews=090902
szkoda że Honda nie zrobiła szkoły w grudniu

Pozdrawiam Dawid
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Krotka riposta.
Nikt nikogo do niczego nie zmusza...primo
Dla twojej wiadomosci, my nie jestesmy organizatorami, lecz wykonawcami i współtwórcami projektu. Organizatorem jest HONDA POLAND.
Na 100 uczestnikow szkolenia, tylko kilku jest z naszej grupy, natomiast wsrod organizatorow...chyba 80-85%.
Nic wiecej chyba nie trzeba dodawac.
W tym roku rozpoczelismy swietna wspolprace z Honda Poland przy organizacji CZD.
viewtopic.php?t=6336
Wroc wiec troche z postami wstecz (jeszcze przed Twoim wstapieniem na forum), a przekonasz sie, ze nasze wspolne dzialanie, to cos wiecej niz tylko jazda po torze.
Nie odbierz mnie źle...zwyczajnie niektorzy z nas wkladaja w to przedsiewziecie wiele czasu i serca.
Zamiast wytykac, proponuje czynnie wziac udzial w organizacji np. CZD 2010, bo napewno sie odbedzie...
Lepiej dzialac, niz narzekac.
Nikt nikogo do niczego nie zmusza...primo
Dla twojej wiadomosci, my nie jestesmy organizatorami, lecz wykonawcami i współtwórcami projektu. Organizatorem jest HONDA POLAND.
Na 100 uczestnikow szkolenia, tylko kilku jest z naszej grupy, natomiast wsrod organizatorow...chyba 80-85%.
Nic wiecej chyba nie trzeba dodawac.
W tym roku rozpoczelismy swietna wspolprace z Honda Poland przy organizacji CZD.
viewtopic.php?t=6336
Wroc wiec troche z postami wstecz (jeszcze przed Twoim wstapieniem na forum), a przekonasz sie, ze nasze wspolne dzialanie, to cos wiecej niz tylko jazda po torze.
Nie odbierz mnie źle...zwyczajnie niektorzy z nas wkladaja w to przedsiewziecie wiele czasu i serca.
Zamiast wytykac, proponuje czynnie wziac udzial w organizacji np. CZD 2010, bo napewno sie odbedzie...
Lepiej dzialac, niz narzekac.
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- knight
- pisarz
- Imię: Jakub
ojoj Joaśka bardzo serdecznie dziękuję za zaproszenie i gościnność,
ale nie chciałbym się zwalać na głowę.... jeśli nie będzie innej opcji ewentualnie....
myślałem, że "uczestnicy" zorganizują się w jakiś sposób, ale jak widać nikt nie będzie nocować jako uczestnik...
będziemy w kontakcie Joaśka, na razie jadę ja + plecaczek i dojedziemy do Lublina w piątek bardzo późno, do przejechania niemalże 600 km ( o Bydg muszę zahaczyć jeszcze)
pozdr
ale nie chciałbym się zwalać na głowę.... jeśli nie będzie innej opcji ewentualnie....
myślałem, że "uczestnicy" zorganizują się w jakiś sposób, ale jak widać nikt nie będzie nocować jako uczestnik...
będziemy w kontakcie Joaśka, na razie jadę ja + plecaczek i dojedziemy do Lublina w piątek bardzo późno, do przejechania niemalże 600 km ( o Bydg muszę zahaczyć jeszcze)
pozdr

- dawidk1978
- teksciarz
-
- klepacz
- Kontakt:
Kolego, sorry, ale to brzmi, jak jakas prowokacja. Honda o nic nas nie prosi. Slyszales o czyms takim, jak marketing??? Ale moze wypowiesz sie jasniej, bo trudno zrozumiec, o co Ci chodzi? Rozumiem, ze 20 minut dla Ciebie to za krotko? Zawsze mozesz sie zapisac do Promotoru na pelen kurs! Darowanemu koniowi.....dawidk1978 pisze:Koledzy, uwierzcie, że chciałbym. Jednak mam wrażenie że wyciągamy Hondzie kiszki z trzewi. Jeśli będę mógł pomogę łapą i finansowo. Patrzcie na padlinę Sukę, o nic się nie proszą, wszystko mają na tacy. O to mi chodzi.
Ciekawe, ze kilka dni przed jakimkolwiek eventem znajdzie sie ktos, kto sieje zamet!!!
- dawidk1978
- teksciarz
-
- klepacz
- Kontakt:
No i jest lepsza, bo jest gotowa zaprosic do wspolpracy zwyczajnych ownersow, fanow ich produktu, osoby, ktore je kupuja. W tej impezie nie chodzi tylko o szkolenie swoich umiejetnosci na moto...dawidk1978 pisze:no i widzę że posiałem zamęt a nie to miałem na celu, impra zajebista.... tylko Honda powinna być lepsza od Suki.... takie moje zdanie.