progi na iglicach
- Twardy161
- klepacz
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
tez o tym myslalem, napisalem juz wczesniej maile do obu, po kilku dniach odpisal jeden-nie ma mowy o samych iglicach, tylko cale gazniki za 300zl,napisalem mu ze iglice jusza byc ok ale nie odpisuje na razie, ten za 250 nie odpisal-jak juz pisalem,tylko mam taka watpliwosc-ze jesli mogly sie zuzyc w moim to w czyms rownie starym tez, musze sie najpierw zorientowac w dosteopnosci zestawu naprawczego(na stronce od PETERA nie przyjmuje mi nr vin a bez tego sie nie przejdzie dalej), pewnie bedzie drozej ale niby pewniej, chyba ze na allegro pojawi sie lepsza oferta.
w kazdymbadz razie dzieki za chec pomocy.
w kazdymbadz razie dzieki za chec pomocy.
- Twardy161
- klepacz
- Kontakt:
drodzy koledzy moze komus sie przyda wiec wrzucam link do sklepu (bycmoze znanego juz przez was ale przeze mnie dotad nie), jedynego jaki znalazlem w polsce(moze zle szukalem) gdzie maja takie drobiazgi jak iglice i wszystkie inne elementy.
www.dwa-kola.pl zdaje sie tez, ze na ag-mot maja tego sporo choc nigdzie nie widze wyszukiwania wg modelu wiec jest troche klopotliwie
www.dwa-kola.pl zdaje sie tez, ze na ag-mot maja tego sporo choc nigdzie nie widze wyszukiwania wg modelu wiec jest troche klopotliwie
- Twardy161
- klepacz
- Kontakt:
he spoko:]
przyznam, ze co prawda nie dostalem jeszcze od nich odpowiedzi ale zwatpilem bo odpowiedzieli mi z innego sklepu -motobot (co dziwne maja duzo wiecej niz widnieje na stronie wiec nalezy pisac maile i pytac, w menu maja dosc waski asortyment),
i stwierdzam, ze chyba ich pojebalo bo za 1 iglice chca 107.15:]
przyznam, ze co prawda nie dostalem jeszcze od nich odpowiedzi ale zwatpilem bo odpowiedzieli mi z innego sklepu -motobot (co dziwne maja duzo wiecej niz widnieje na stronie wiec nalezy pisac maile i pytac, w menu maja dosc waski asortyment),
i stwierdzam, ze chyba ich pojebalo bo za 1 iglice chca 107.15:]
- Yaco
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Regeneruje gaźniki? Potrafi zregenerować osie przepustnic? Szukałem kogoś takiego kilka lat temu...Twardy161 pisze:wlasnie zadzwonilem do hondy- iglice po 108, rozpylacze chyba 76, paranoja,
za to znalazlem goscia, ktory regeneruje gazniki i twierdzi, ze (chyba dopasowuje) u niego iglice bede za 50zl tyle ze jest w lublinie czy lodzi i trzeba mu wyslac gazniki, teraz szukam kogos takiego w warszawie
Leję na rzędówki, single i śmierdzące cwajtakty...
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka
- skybogus
- bywalec
- Imię: Boguslaw
ogloszenie
Witaj znalazlem w krk
http://mantra.otomoto.pl/honda-vfr-750- ... 75187.html
moze gazniki beda ??
a jesli o mnie chodzi to regeneracje sobie daruj
jeszcze nie widzialem gaznika po udanej regeneracji
to znaczy tak aby wszystko dobrze w nim chodzilo
http://mantra.otomoto.pl/honda-vfr-750- ... 75187.html
moze gazniki beda ??
a jesli o mnie chodzi to regeneracje sobie daruj
jeszcze nie widzialem gaznika po udanej regeneracji
to znaczy tak aby wszystko dobrze w nim chodzilo
tel 0601 49 49 00
- Twardy161
- klepacz
- Kontakt:
Yaco jesli dobrze pamietam to gosc robi wszystko-naprawia tez gazniki zabytkowe a wiec w gre wchodzi rowniez dorobienie elementow,
Kiki, Skybogus-za calymi gaznikami tez sie rozgladalem-tylko bole sie kupowac ich na odleglosc-nie osobiscie bo one beda w tym samym wieku co moje wiec to, ze gosc pisze, ze sa sprawne to jeszcze mnmie nie urzadza-moje tez sa sprawne i co z tego-wolalbym obejrzec szczegolowo kilka elementow,
co do skutecznosci regeneracji to zalezy kto regenerujez w tym co piszesz moze byc sporo racji-tyle, ze jesli koszty bylyby podobne to lepiej miec zregenerowane niz uzywane.
Kiki, Skybogus-za calymi gaznikami tez sie rozgladalem-tylko bole sie kupowac ich na odleglosc-nie osobiscie bo one beda w tym samym wieku co moje wiec to, ze gosc pisze, ze sa sprawne to jeszcze mnmie nie urzadza-moje tez sa sprawne i co z tego-wolalbym obejrzec szczegolowo kilka elementow,
co do skutecznosci regeneracji to zalezy kto regenerujez w tym co piszesz moze byc sporo racji-tyle, ze jesli koszty bylyby podobne to lepiej miec zregenerowane niz uzywane.