Uwaga na wojsko
Uwaga na wojsko
http://potfur.endoftheinternet.org/Best ... mienie.jpg
Takie pismo dostał gościu z forum ŚM
CZY JA DOBRZE CZYTAM CO TAM PISZE??
Takie pismo dostał gościu z forum ŚM
CZY JA DOBRZE CZYTAM CO TAM PISZE??
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
dziś dostałem pismo odnośnie szkolenia kurierów
ale, żeby odrazu fure kosic ? halo hehe coś mi tu śmierdzi 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
Tak, to znane od dawna procedury zwiazane z obronnoscia naszego pieknego kraju. Wprawdzie po raz pierwszy widze tego typu pismo dotyczace motocykla, ale moj ojciec otrzymywal z gminy takie postanowienia na ciezarowki sluzace do transportu dluzyc lesnych. To wszystko na wypadek W! Tylko co ci wojskowi zrobiliby pomykajac w dzialaniach np. jakims plastikiem? Ciezarowki to kapuje, ale zeby moto...Fred pisze:CZY JA DOBRZE CZYTAM CO TAM PISZE??
Pablo
- awiater
- pisarz
- Imię: Andrzej
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
To nie wojsko tylko urząd miasta. Takich listów mogą się spodziewać właściciele nie tylko motocykli i ciężarówek, ale również autobusów, busów, terenówek i innych pojazdów szczególnej przydatności na czas W. Paradoksalnie najwięcej takich pojazdów posiadają firmy leasingowe, ale one sie nie łapią w ten temat. Niestety dotyczy to tylko zwykłych obywateli, bo ich można przymusić:-( Konkludując, jesli dostałeś takie pismo, a Pan Prezio (czyt. Prezydent Kaczyński) wprowadza stan wojenny, do Ciebie przychodzi pan z wydziału zarządzanie kryzysowego i prosi o kluczyki do Twojego pojazdu, dokumenty mu nie są potrzebne bo w czasie wojny nikt przecież ich nie będzie sprawdzał. Jak się wojna skończy to Ci oddadzą. Jaki z tego wniosek? NA CZAS WOJNY TRZEBA CHOWAĆ NASZE NIUNIE I INNE FAJNE SPRZĘTY. Zdrówko
- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
Nie robcie scen 
W razie wojny wasz motocykl czy inny srodek transportu bedzie, podejrzewam, najmniejszym problemem...
Zajmowac motocykli raczej nikt nie bedzie, podobnie koni, ale samochody, zwlaszcza te wieksze, jak najbardziej.
A co mozna zrobic z motocyklem? Chociazby przetransportowac sie z punktu A do pkt B szybciej niz samochodem, nawet pomimo zniszczonej drogi, np w celu dostarczenia pisemnego rozkazu
To przeciez normalne procedury, znane nie tylko w naszym kraju, ale chyba na calym swieci

W razie wojny wasz motocykl czy inny srodek transportu bedzie, podejrzewam, najmniejszym problemem...
Zajmowac motocykli raczej nikt nie bedzie, podobnie koni, ale samochody, zwlaszcza te wieksze, jak najbardziej.
A co mozna zrobic z motocyklem? Chociazby przetransportowac sie z punktu A do pkt B szybciej niz samochodem, nawet pomimo zniszczonej drogi, np w celu dostarczenia pisemnego rozkazu

To przeciez normalne procedury, znane nie tylko w naszym kraju, ale chyba na calym swieci

VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"