Qltura i staczanie się po równi pochyłej...

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Rafał
województwo: mazowieckie

Qltura i staczanie się po równi pochyłej...

Post autor: C_L_K » wt 22 wrz 2009, 20:44

Ponieważ rozmowy na shoucie ulatują w powietrze pozwoliłem sobie zacytować pewien wątek, przenieść go jako post i ustosunkować się do tego:

[Wczoraj 9:31] Lucek: flacha!! ch.... Ci w dupe! ale do polowy tylko by zbyt przyjemnie nie bylo Tobie :P

...

[Wczoraj 11:18] Joaśka: Lucek! Nie pomiataj tym ch....m tak mocno bo masz go tylko jednego na całe życie. Przestań sobie nim wycierać buźkę bo zapaskudzisz kuśkę!

...

[Wczoraj 16:19] Lucek: aska Ty od mojego wacka won!!!
[Wczoraj 17:53] SOWA: Do wszystkich. Długo jeszcze będziemy to tolerować?

...

[Wczoraj 19:45] Szarlotka: Sowa ja przestałam już dawno....
[Wczoraj 19:53] Joaśka: Lucek!Uważaj na to, co mówisz bo ani to mąde ani miłe .Nie mówiąc już o tym,że ja wobec Twojej osoby słów takich nie używam.I żeby było jasne albo nie odpiduj wcale kiedy widzisz moje posty albo pisz z sensem bez dźwięcznych "r" bo ja sobie nie rzyczę żebyś mówił mi "WON".
[Wczoraj 19:54] Joaśka: Nie życzę sobie ! A to mi wolno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Wczoraj 19:57] Joaśka: I nie pochlebiaj sobie pisząc ,że ja coś mogę " mieć" do Twojego wacka.
[Wczoraj 19:57] Joaśka: Bo jesteś śmieszny Lucek!!!!
[Wczoraj 19:59] Joaśka: A chamstwem wszystkiego nie załatwisz. I według mnie - szanuj Ludzi i siebie samego .To tyle.
[Wczoraj 20:03] KolczyK: Lucek żartował :evil
[Wczoraj 20:08] Kawa: :faint
[Wczoraj 20:30] Hubu: No to Lucek na tor do Lublina nie pojedzie :(
[Wczoraj 20:32] Joaśka: Kawa! Tak Cię to śmiesz? Uważaj bo sobie plecy obijesz! KolczyK ! To mają być żarty? Wielkie dzięki!
[Wczoraj 20:33] Joaśka: Niech sobie jeździ gdzie chce! Tor nie jest mój.
[Wczoraj 20:34] Joaśka: Czyli jednym można a innym nie wolno mieć swojego zdania. Koniec tematu
[Wczoraj 20:39] Kawa: :faint :faint
[Wczoraj 20:41] SOWA: No to żeby dziewczyna nie była sama w swoim sprzeciwie to ja się przyłączam. Ma ktoś jeszcze jaja i odwagę nie udawać, że najzwyklejsze w świecie chamstwo to chamstwo nie do zaakceptowania, a nie dobry żart?
[Wczoraj 21:01] Kawa: no comments, sie spotkamy, to se pogadamy
[Wczoraj 21:01] Lucek: o ja Cie nie pierdziele :D :D :D sowa nie pasuje?? to mnie zbanuj albo..... idz sobie> a Ty aska masz prawo do 'niezyczenia' sobie tak samo jak do do mowienia kazdemu 'WON' od mojego freda(fred bez urazy) pyty, wacka, kapucyna, salami, czerwonoskorego, chu-ja waclawa, rozowego kadilaka itp :faint
[Wczoraj 21:03] Lucek: 'chamstwa nie zniese' juz dluzej Waszego
[Wczoraj 21:08] Lucek: wlasnie sowa tez sie przylaczam kto ma jeszcze tutaj jaja oprocz dwoch osobnikow wyzejz tych czterech?????????!!!!!!!!
[Wczoraj 21:09] Lucek: kawsko, za pozno. juz skomentowales wczesniej :P
[Wczoraj 21:13] Kawa: dalszych comments - no :P
[Wczoraj 21:14] Lucek: do kogo z tym jezykiem chamie??!!
[Wczoraj 21:18] Kawa: na pewno nie do twojej ...., chamie podwojny !!!!
[Wczoraj 21:19] Szarlotka: lucek kto ma ten ma ale po zeszłym roku ja wiem że Ty ich nie masz....
[Wczoraj 21:19] SOWA: Luke, za długo jesteśmu tu razem by cię banować. Zresztą nie mam władzy ni chęci. Ciebie trzeba oświecić. Znam cię z normalnego życia, gdzie jesteś normalnym gościem. Gdzie wulgaryzm nie jest twoją dewizą życiową i korzystasz z niego w taki stopniu jak każdy, ja też. A twoja forumowa poza przeszkadza w normalnej rozmowie z toba w sposób taki, jaki możliwy jest w normalnym życiu.
[Wczoraj 21:20] Szarlotka: popisy gówniarza i tyle...

...

[Wczoraj 21:29] Lucek: ale nikt nie kaze Wam ze mna tu rozmawiac! jestem tu taki jak chce i Wam kij do tego. mam takie prawo jak aska do innych rzeczy. a zakalec nic tez nie wiesz o moich kohones bo za bardzo szanuje celika :D ale skoro tak CI chodza po glowie to nic nie poradze :*
[Wczoraj 21:35] SOWA: Nie chodzi o to czy ktoś chce, czy nie chce z tobą tu rozmawiać, ale o to, że robiąc tu bardachę tworzysz nie mimo woli atmosferkę, która niekoniecznie jest OK. A jeśli nas szanujesz to weź to pod uwagę. No chyba, że nas nie szanujesz.
[Wczoraj 21:36] Szarlotka: lucek czy wacek ....co ty wiesz o szacunku? zaprzeczasz sobie samemu nie mając pojęcia co znaczy to wyrażenie...

...

[Wczoraj 21:47] Lucek: wiem za to co to podziwka z respektowka a Ty nie i co z tego!!!???poza tym co to brak szacunku?? to ze nie wylizuje nikomu rowa ociekajacego koralami na shoutB? poza tym czy nie powinnas byc w kuchni?no chyba ze masz net w patelni?
[Wczoraj 21:48] Lucek: aaaaa i jeszcze szacun na dzielni wiem co to?? i lans.bo to w moto najwazniejsze ;]
[Wczoraj 22:20] SOWA: No tak, czyli o szacunku jeszcze nikt ci nie mówił. A już jesteś dużym chłopcem. Szacunek, to taki respect jak na dzielni, tylko do kolegów.
[Wczoraj 22:29] SOWA: Wyciąg z warunków rejestracji: Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych (...) materiałów. Uprzejma prośba do adminów o zajęcie stanowiska.
[Wczoraj 22:33] Lucek: weż....... Ty tak na powaznie???? :D
[Wczoraj 22:34] Lucek: :faint
[Wczoraj 22:36] Lucek: a tak wogole to czym Cie urazilem??i wykazalem brak szacunu??
[Wczoraj 22:43] SOWA: ...
[Wczoraj 22:48] SOWA: Koniec. Jeszcze tylko zdanie adminów. Widać niewielu miało chęć/odwagę powiedzieć co myślą. 3M się Luk.
[Dzisiaj 7:10] Lucek: odczep sie od adminow. widocznie czaja baze.... AVE SZATAN!!!!!

...

[Dzisiaj 8:24] Achmed: Kłaniam dla niektórych nerwowych i wrażliwych na sl;owa polecam forum ojca rydzyka tam jest grzecznie, dalsze koments dla zainteresowanych na PW
[Dzisiaj 8:24] Achmed: :faint

...

[Dzisiaj 9:05] Szarlotka: admini może i czują bazę ale ty nie kąsasz fabułki lucek...
[Dzisiaj 9:11] Szarlotka: grunt to umieć wyczuć granicę ale jak widać ty tego nie potrafisz..
[Dzisiaj 9:12] Szarlotka: OCZEK.... STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM
[Dzisiaj 9:13] SOWA: Oczek naVijaczu, samych prostych i krzywych. 100 lat. :smile .
[Dzisiaj 9:30] luźny: ja pjerdole, ale zajebiste forum. nareszcie jest miejsce, gdzie nie trzeba sie spinać i uważać na gwarkę, bo jakiś antyk albo beret się może przypierdolić. wszystkie huje i wszystkie pizdy czają bazę (poza padliną, ale ta jest wszędzie) i można se swobodnie rzygnąć i nasrać pod siebie i pod wszystkich. chyba tu częściej będę zajeżdżał, bo na innych gównach to tylko hujnia i pizdnia. mogę przyprowadzić tu jeszcze kilku swoich peli? też są wyluzowani jak huj na plaży nudystów. trzymka huje :bye
[Dzisiaj 9:38] luźny: piszę z błędami bo poprawnie się jakoś cenzuruje. AVE HUJ.
[Dzisiaj 12:07] Lucek: :D
[Dzisiaj 12:08] Lucek: ale pojechal... a ponoc ja jestem beeee. ZAKALEC! to Twoje zdanie do ktorego masz parwo ale mnie gówno obchodzi :* buzka dziubeczek papatki
[Dzisiaj 12:51] mrf: luźny & ska - you do it wrong ;]
[Dzisiaj 12:58] rommi: :lol
[Dzisiaj 13:12] Szarlotka: hahaha lucek-wacek dał się nabrać....żenuaaaaaa :P
[Dzisiaj 13:46] Lucek: nasrac.... bo ja to Ty!
[Dzisiaj 17:38] luźny: Vitka huje. nazapierdalałem się dziś w arbajtni, aż mi pot po huju spływał. kórwa, cały dzień jebało mi się po łbie to odpierdolone forum. nie ma jak swobodnie poszemrać z pojebami i posrańcami. kórwa, ale w tej robocie było nudno że huj. mój pryncypał to spięty popierdoleniec i kutwa i lata świetlne mu do waszych adminów co bazę czają jak huj. AVE HUJ!!!
[Dzisiaj 17:41] luźny: kórwa, muszę poszperać w tematach. pewnie od zaiebania jest do powiedznia na tym forum. macie tyle git odkórwionych działów. porozglądam się. AVE HUJ.
[Dzisiaj 17:49] luźny: a może kórwa coś polecicie huje?
[Dzisiaj 18:23] muchaok: 4 próby i nikt się nie dał nabrać na kolejna prowokację na fake nick. Litości błagam, bo i ja rzygne w końcu tymi fake nickami, pęknie mi żyłka i pojade po wszystkich używających więcej niz jednego konta. Jak mi nie pasuje, to nie odpowiadam. Temat LUCKA wałkowany był już kilkakroć. Wiadomo, że On nie zmieni swojego postępowania, więc najlepiej przemilczeć.. AVE MOTÓR
[Dzisiaj 18:26] muchaok: A nie będziecie się spinać, próbować go wyprostować, a On się z Was śmieje w duchu. Odpuśćcie sobie te morały, bo Lucek generalnie sra na to i kilka razy wyraził się jasno w tej kwestii. Wasze bulgotanie się spływa po Nim jak woda po kaczce więc zrozumcie wreszcie, że w tym wypadku morda w kubeł to najlepsze wyjście. AVE MOTÓR
[Dzisiaj 18:58] SOWA: Co ty Mucha za bajki opowiadasz? Czy mam rozumieć, że jeśli stanę obok ciebie, będę ci bluzgał do ucha i obrażał ciebie i bliskie ci osoby to będziesz sobie w najlepsze milczał? A ja pamiętam dobrze twoją reakcję w Firleju w znacznie lżejszej kwestii. Sorka, rzdko się z toba nie zgadzam, ale akurat teraz ma to miejsce. A do tego mamy do czynienia z rechotaniem się z tego. Ja na tym forumie zostawiłem kawałek życia i wcale mi nie wisi jaki ono ma kształt.
[Dzisiaj 19:16] Szarlotka: mucha ale właśnie to chyba Ty się spinasz bo Twoja wypowiedź na A4 sama to pokazuje.... sorry ale, jesli Ty lubisz jak ktoś Ci jedzie od tępych huj...w to taka Twoja wola ale wiedz o tym, że korzystają z forum osoby które niekoniecznie lubią takie pieszczoty słowne (i nie piszę tu tylko o kobietach)
[Dzisiaj 19:19] SOWA: A jako że czuję się tu domownikiem a nie gościem to mam prawo, odwagę i ochotę opowiadać się za własciwym kształtem i atmosferą tego miejsca. To nie jest problem poglądów i ich oceny tylko zachowania mieszczącego sie w pewnych normach. I właśnie takie milczące akceptowanie pozwala na mnożenie się ników co to rzygi podnoszą do gardła. Kto dziś ośmieli się zakazać luźnemu rozlać się na wszystkie działy? Jak umotywuje radykalne ruchy jeśli takie zaistnieją?
[Dzisiaj 19:20] SOWA: Ja powiem tak: NA TYM FORUM WOLNO BEZKARNIE OBRAŻAĆ LUDZI i nic za to nie grozi. Pamiętacie wspaniałą akcję wybawienia Jacksona?
[Dzisiaj 19:21] Szarlotka: drugi aspekt tego wszytskiego jest taki, że taki potencjalny sponsor (który chce nam pomóc przy różnych imprezach dla dzeci i nie tylko), który zagląda na to forum i to czyta ma nas za totalnie niepoważnych ludzi. ..
[Dzisiaj 19:23] Szarlotka: ... jesli tak am wyglądać nasz zajebisty forum to ja się wypisuję, dokładnie ze wszystkiego.
[Dzisiaj 19:27] Szarlotka: a luk już zapomniał jak w zeszłym roku narobił bardachy i Kaśkę potem przepraszał... teraz wygląda to bardzo podobnie ...
[Dzisiaj 19:49] Achmed: Ciekawe wywody ale niestety jak narazie 1528:3
[Dzisiaj 19:50] Achmed: Co do akcji wybawienia Jacksona to Pan Sowa, do mnie pije?
[Dzisiaj 19:50] luźny: o kórwa, zebranie wyrzyganych. właśnie takich trzeba odwalać na bok, albo do ludoznawców. ja pjerdolę, że tacy jeszcze żyją i srają między normalnych. mam pela co jak zechcecie to może ich swobo wyrżnąć nawet jutro. dajcie tylkmo zajawę. AVE HUJ ViVa swoboda i jebać regułki.
[Dzisiaj 19:53] Achmed: :faint
[Dzisiaj 19:58] SOWA: Nie Achmed, nie piję do ciebie, tylko do mechanizmów tolerowania i ochrony błota. A że akurat tobie wyszedł ten temat to już nie moja zasługa. A prawda jest taka, że Jackson to był taki mały Luk, z tą różnicą, że był lżejszy i nikt go nie znał.
[Dzisiaj 20:13] Achmed: wydaje mi się że od błota made in Luke nikt jeszcze nie umarł, a robienie z igły wideł to już inna specjalność, od kiedu tu jestem Yogurty zawsze robiły bardachę taki ich fach i jakoś dopiero teraz zaczyna to być numerem 1 wywodów
[Dzisiaj 20:14] Achmed: dalej uważam że nikomu do niczego to nie jest potrzebne a już napewno do niczego dobrego nie doprowadzi
[Dzisiaj 20:15] Achmed: więc liczę iż Państwo zajmię się czymś fajniejszym niz rostrząsanie gówna i resztę jadu przesyłać sobie będziecie poprzez PW
[Dzisiaj 20:16] Lucek: buahahaha.... Puchacz i Zakalec-zacytujcie gdzie kgos obrazam :D a akurat 'tympe ch...j*' toooooo kapitan bomba!!!! ktory to leci w TV ktore ogladaja Wasze dzieci gdy nie patrzycie... szkoda literek na klawiaturze. pa pa
[Dzisiaj 20:16] jw: trza by jaks fwlasszke zrerobic
[Dzisiaj 20:17] jw: lucek "ić stąd ty kur-win-ok-sie" bueheh
[Dzisiaj 20:17] Achmed: :faint
[Dzisiaj 20:18] Achmed: idę się najebać nic innego nie przychodzi mi do głowy po tej lekturze
[Dzisiaj 20:19] Achmed: dawaj "luźny" masz dar i to się liczy :P
[Dzisiaj 20:20] jw: e tam! przyznaj sie ze specjalnie szukales jakiegos pretekstu zeby sie napic :D
[Dzisiaj 20:35] Kornik: Sowa PW
[Dzisiaj 20:35] SOWA: Achmed napisał: "Yogurty zawsze robiły bardachę taki ich fach i jakoś dopiero teraz zaczyna to być numerem 1 wywodów." Nie dopiero teraz: http://www.vfr-oc.pl/foru...koledzy&start=0 I te proporcje jakoś odwrotnie się klarują.
[Dzisiaj 20:42] SOWA: A gdzie jest powiedziane, że PT robili OK? Jak Placek robił w Firleju tzw.swoje to od Muchy uwagę do dzienniczka zebrał. I przycichł, i pojął.

Mucha:
Nie wierzę Mucha, że wierzysz w to, że morda w kubeł to najlepszy sposób na kogoś, kto ma w dupie zdanie innych... Siedziałem cicho chociaż moja żonka stała się poniekąd stroną w konflikcie i obserwowałem temat z boku (a może zboku?) Widzę, że temat ponadnormatywnej chamówy za sprawą Luka wraca na tapetę po raz kolejny. Znam Luka z kilku sympatycznych spotkań w realu i swoje wiem. Niestety jednak POZA przyjmowana przez Niego zza szklanej szybki mi również się nie podoba. I nie chodzi tu o nawracanie, uczenie kultury i tłumaczenie różnicy między szacunkiem na dzielni, a szacunkiem do rozmówców, znajomych, kolegów... Sowa już wspomniał pewną sytuację, która też wywołała w tobie sporo emocji...

Kawa
Ponieważ na forum jest wielu userów i nie wszyscy znają i spotykają się w realu nie uważam, że takie tematy powinno się załatwiać na żywo. Na żywo to dla mnie Lucek jest spoko koleś i poza sympatią i długiem wdzięczności za okazaną przez Niego pomoc nie mam nic do Niego. Tu chodzi o POZĘ forumową. I uważam, że tą sprawę powinno się załatwiać tutaj.

Achmed
Nikt nie chce robić z tego miejsca forum ojca rydzyka. Mi naprawdę uszy nie więdną od postów Luka. Znam kilka niecenzuralnych słów i również ich używam. Ale jest pewna różnica. Wiem co to umiar i szacunek. i mówiąc o umiarze i szacunku wcale nie myślę o tym, jako o forum rodzinnym, na które zaglądają albo będą zaglądały dzieci Ownersów. Ani nie myślę o sponsorach naszych przyszłych akcji. Myślę o nas samych. Czy uważasz, że pierwszy post dotyczący Białej, zaczynajączy się od słów:
Lucek pisze:WITAJCIE tympe chu-je i dziwki bez szkoly (dziwki bez szkoly nie bierzcie tego do siebie) i te tanie tez!!!
jest skierowany również do Ciebie? Ja nie uważam się za tanią dziwkę bez szkoły, ani za tępego chu-ja. Ponieważ miałem możliwość poznać Luka osobiście zacisnąłem palce, żeby nic na to nie odpisać... Znam się na żartach, na prawdę różnych żartach, ale to nie mieści się w moich granicach.

Lucek
Wszyscy jesteśmy dorosłymi ludźmi. Nikt nikogo do niczego nie będzie przekonywał ani nawracał. Nie będę pisał tekstów w stylu: Łukasz, bądź sobą a nie forumowym chamem i prostakiem, bo za słabo Cię znam i nie wiem, który Luk z forum czy Luk z reala jest sobą. Chciałbym tylko za pośrednictwem tego postu poprosić Cię, żebyś uszanował zdanie innych i trochę zbastował...

Ave AVE :roll:

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » wt 22 wrz 2009, 20:50

C_L_K pisze:Lucek napisał/a:
WITAJCIE tympe chu-je i dziwki bez szkoly (dziwki bez szkoly nie bierzcie tego do siebie) i te tanie tez!!!
jesli to kogos urazilo to znaczy ze uwaza sie za dzwike bez szkoly lub tympego ch...j*
przykro mi ze te osoby maja tak s;abe zdanie o sobie

pomijajac juz fakt ze w moich rejonach na wsi wyrazenie tympy ch...j* nie jest obrazliwe a wrec odwrotnie.... witaja sie tak koledzy. ale co kraj(region) to obyczaj......

zachowalem sie jak cham ze wsi ale coz nie wybiera sie miejsca urodzenia buziaczki :*
Ostatnio zmieniony wt 22 wrz 2009, 20:54 przez Lucek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz
Imię: Marek

Post autor: Achmed » wt 22 wrz 2009, 20:52

Może za dużo wódki z Yogurtami wypiłem ale mnie jakoś powitalne słowa Luka nie uraziły :twisted:
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

Awatar użytkownika
bialy-murzyn
klepacz
klepacz

Post autor: bialy-murzyn » wt 22 wrz 2009, 20:54

Jestem.
Jako synonim chamstwa totalnego przypominam się aby przypomnieć wszystkim jak wygląda wróg wszechogarniający : >

Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz

Post autor: Achmed » wt 22 wrz 2009, 20:59

Czarny nie wstawiaj tu nosa bo Ci go utrą, sory ale to extraklasa a ty dopiero w 3 lidze jesteś, i tym razem Cię nie uratuję, sio murzynie :mrgreen:
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: Lucek » wt 22 wrz 2009, 21:01

Lucek pisze:no ok geje tranzwestyci dziwki tympe chu-je lezby zigolaki koniobijce onanisci impotenci lachony pokemony lapsiary szmaty meskie qrwy pedofile i inne dziobaki i pojeby!!!

czy rok temu nie bylo na forum nikogo z w/w ze nikt sie nie spinal i nie sapal???

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz

Post autor: C_L_K » wt 22 wrz 2009, 21:06

Z tym nie będę polemizował:
Achmed pisze:Może za dużo wódki z Yogurtami wypiłem ale mnie jakoś powitalne słowa Luka nie uraziły :twisted:

Ponieważ nie mierzę ludzi jedną miarką to to potrafię zrozumieć:
Lucek pisze:pomijajac juz fakt ze w moich rejonach na wsi wyrazenie tympy ch...j* nie jest obrazliwe a wrec odwrotnie.... witaja sie tak koledzy. ale co kraj(region) to obyczaj......

zachowalem sie jak cham ze wsi ale coz nie wybiera sie miejsca urodzenia buziaczki :*
Ale tego toku rozumowania już nie kumam:
Lucek pisze:jesli to kogos urazilo to znaczy ze uwaza sie za dzwike bez szkoly lub tympego ch...j*
przykro mi ze te osoby maja tak s;abe zdanie o sobie
Generalnie wiem, ze to jak rzucanie grochem o ścianę, ale musiałem rzucić i ja swoim ziarenkiem...

Szkoda tylko, że wyłapaliście tępe chu-je i dziwki, a nie odnieśliście się do kontekstu :neutral:

Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz

Post autor: Achmed » wt 22 wrz 2009, 21:08

Celo albo ja naprawdę jestem tępym ch...j* albo dalej nie czaję kontekstu

możesz mi rozjaśnić :roll:

bo ja prostak jestem ;-)

to chyba najdłuższy post na forum ale może jakoś to przeczytam.

przeczytałem jak dla mnie to "skandalista Luke" z nudów zmienia temat żeby zakończyć wazelinkę rzeką płynącą i tyle,
ale ja prostak jestem, zdrajca, to co ja tam wiem :razz:
Ostatnio zmieniony wt 22 wrz 2009, 21:19 przez Achmed, łącznie zmieniany 3 razy.
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz

Post autor: C_L_K » wt 22 wrz 2009, 21:10

Sorki Mareczku, ale jaśniej już nie potrafię :roll:

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: Lucek » wt 22 wrz 2009, 21:13

ale po co celiku...

nic sie nie martw!!

tak jest fajnie. jakis ruch i cos sie dzieje a nie przyslowiowy ch...j* spi

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz

Post autor: C_L_K » wt 22 wrz 2009, 21:22

Ale żeby coś się działo to na akcję musi być reakcja. Napisałem co mi leżało na wątrobie i tyle. Życie (4um) toczy (pisze) się dalej...

Ave AVE

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: Lucek » wt 22 wrz 2009, 21:26

trzym sie i do zob.

dobrze zrobiles bo niedobrze jak cos lezy na watroobie....

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
Kontakt:

Post autor: mrf » wt 22 wrz 2009, 21:38

Kurna. Każdy pamięta Griszę? Czy kogoś raziło ego powitanie:
czego k***?

albo jak ktoś długo siedział:

jest 2 w nocy, nie będę tu dla was siedział, w*****

Czy to komuś przeszkadzało? Taka sama sytuacja jest tutaj.

Acha, "[Wczoraj 9:31] Lucek: flacha!! ch.... Ci w dupe! ale do polowy tylko by zbyt przyjemnie nie bylo Tobie " to było do mnie jakby ktoś nie wiedział jak mam na nazwisko
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: Lucek » wt 22 wrz 2009, 21:58

pelen szacun... 'Tobie' z wielkiej litery ;P

Kawa
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Kawa » wt 22 wrz 2009, 22:32

mrf pisze:Kurna. Każdy pamięta Griszę? Czy kogoś raziło ego powitanie:
czego k***?

albo jak ktoś długo siedział:

jest 2 w nocy, nie będę tu dla was siedział, w*****

Czy to komuś przeszkadzało? Taka sama sytuacja jest tutaj.

Acha, "[Wczoraj 9:31] Lucek: flacha!! ch.... Ci w dupe! ale do polowy tylko by zbyt przyjemnie nie bylo Tobie " to było do mnie jakby ktoś nie wiedział jak mam na nazwisko
Sedno sprawy. Mi tez nie przeszkadzaja teksty Luka, do momentu, jak nie trafiaja w kogos osobiscie lub/i traktowane sa jako przecinek. Problem w tym, ze to nie Lucek rozpetal te burze. To nie on zaczal naskakiwac na ludzi osobiscie. A nie chce mi sie o tym pisac na forum, bo nie dotyczy to wylacznie zachowania forumowego.

ODPOWIEDZ