nigdy nie wiesz czy wrocisz w jednym kawalku
- maciek 800
- klepacz
- Piszol
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Jak takie coś widzę to %#@^% nie ma wytłumaczenie
Dokładnie kolega kolegi kierował motocyklem zeby za prędkość sie nie dowalili jakaś mała nauczka by była na przyszłość zanim następnym razem kogoś zabije lub resztę życia zniszczy !!!

J43 pisze:Numer rejestracyjny swietnie widoczny.
Moze by tak zglosic wykroczenie?
Dokładnie kolega kolegi kierował motocyklem zeby za prędkość sie nie dowalili jakaś mała nauczka by była na przyszłość zanim następnym razem kogoś zabije lub resztę życia zniszczy !!!
Jeżeli uczynisz komuś przysługę, to jesteś od zaraz trwale za to odpowiedzialny.
- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
W nawiązaniu do Fabikowej "przygody"
http://www.youtube.com/user/fddevnull?g ... YBzrJrlMSg
http://www.youtube.com/user/fddevnull?g ... YBzrJrlMSg
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
no coz. nie wiem co sie dzieje bo jakis pech mnie przesladuje, ostatnio akcja z filmiku a dzis wyladowalem w rowie bo gosc puszka na srodku drogi wykonywal manewr zawracania, niestety mialem zamontowana kamere ale nie wlaczone nagrywanie i nie mam filmu, takiej akcji jeszcze nigdy nie mialem, uniknolem zderzenia kosztem wjechania do rowu, musze kupic jakies zasilanie na kablu podloczne pod moto bo bateryjka za slaba na zbyt krotko starcza.. kurde szkoda bo ten film bylby juz naprawde ewidentnym przykladem na bezmyslnosc puszek, nie dosc ze wbilem sie w row to jeszcze mi gosc nabluzgal, nie moglem moto z rowu wyciagnac dobrze ze jakis inny sie zatrzymal i mi pomogl, ten pobluzgal a zamknal sie dopiero jak mu powiedzialem ze mam wszystko nagrane a dyskutowac bedziemy w sadzie, oczywiscie kiedy zapytalem go dlaczego chcial mnie zabic odpowiedzial ze sam chcialem sie zabic bo jechalem bardzo szybko, mialem 40 km/h odpuscilem duzo wczesniej bo widzialem go ze cos moze odwalic podejrzanie wolno jechal i zbyt blisko krawedzi jezdni, predkosc dozwolona 90, odpowiedzialem ze wszystko mam nagrane i predkosc tez bardzo dobrze widac, mowie spotkamy sie w sadzie tam bedziesz mogl dyskutowac, zona na niego sie wydzierala ze malo co mnie nie zabil...ehhhh szkoda gadac, od dzis smigam z kamera non stop wlaczona, szkoda ze nie mialem czasu na dluzsza rozmowe z gosciem ( patrz obiciem mordy ) bo spieszylem sie na slub kolezki na ktory zreszta sie spoznilem
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769