Wreszcie zmieniłem laczki:-)
- awiater
- pisarz
- Imię: Andrzej
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Wreszcie zmieniłem laczki:-)
Michelin Pilot Road 2 CT - bajka!
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Mam taki sam komplet i mam już przejechane jakieś 14-15kkmawiater pisze:Michelin Pilot Road 2 CT - bajka!
Na deszczu są okifranklin pisze:Jak na mokrym?
To są raczej turystyczno-sportowe opony, więc typowo na tor nie są przeznaczone, ale nie mówie, że się nie spiszą do takiej jazdyfranklin pisze:Czy to są coś a'la'torowe?

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
-
- teksciarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
W sierpniowym motocyklu jest test tych opon. i zdecydowanie wygraly ...ale na mokrym natomiast na suchym zajely drugie miejsce wlasnie za Dunlopami RoadSmartami..co nie zmienia faktu ze to b.dobre opony. moj kolega ma je w Fazerze i trzymaja naprawde przyzwoicie b.niewiele ustepujac PIlot'omPower'om ale za to na komplecie robi sie sporo wieksze przebiegi.
- Vermilion
- klepacz
- Imię: Adam
- województwo: wielkopolskie
Figaro, one nie wygrały tylko w ogólnej kwalifikacji były na 1 miejscu egzekwo z moimi Dunlopkami Roadsmart. Micheliny miały 1 miejsce na mokrym i 3 na suchym, a Dunlopy 1 na suchym i 2 na mokrym.
Co ciekawe na stronie motocykl-online wyniki tego testu są inne niż w sierpniowym numerze motocykla, a to przecież ten sam test
Różnica polega na tym, że na online nie uwzględniono w teście opon Avon, które miały 2 miejsce na suchym, może na tym polega zwycięstwo Michelinów o 2pkt nad Dunlopami na online, a remis w magazynie.
Co ciekawe na stronie motocykl-online wyniki tego testu są inne niż w sierpniowym numerze motocykla, a to przecież ten sam test

Honda NSR 125 JC22A > Honda CB 500 > Honda VFR 750 RC36I > Yamaha TDM 850 4TX > Honda VFR 800Fi 99' SF > Honda VFR 800Fi 98' !!
SPEED UP - CENTRUM MOTOCYKLISTY
https://www.facebook.com/SpeedUP.Pila
SPEED UP - CENTRUM MOTOCYKLISTY
https://www.facebook.com/SpeedUP.Pila