ToR Koszalin - środa 19.08.09
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
A po robocie, czas na ...pizze 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Art
- klepacz
- Imię: Artur
założę do tego oddzielny wątek ale teraz korzystam z okazji...
Otóz chciałbym zaprosić Was na śmiganie do Borska. mam tam pewne przywileje więc warto je wykorzystać.
nawierzchnia może nie jest idealna - ale nie jest gorsza od tej w Koszalinie, gdzie są równiez łączenia różnych warstw .
Ponieważ wjazd bedzie za free to prosze o zakup 2-3 puszek białego spraya- zaznaczymy sobie sami miejsca , gdzie bedziemy zakręcać
Byliby chętni?
pozdro
Otóz chciałbym zaprosić Was na śmiganie do Borska. mam tam pewne przywileje więc warto je wykorzystać.
nawierzchnia może nie jest idealna - ale nie jest gorsza od tej w Koszalinie, gdzie są równiez łączenia różnych warstw .
Ponieważ wjazd bedzie za free to prosze o zakup 2-3 puszek białego spraya- zaznaczymy sobie sami miejsca , gdzie bedziemy zakręcać
Byliby chętni?
pozdro
Beyond the Grabówek sky
- Struś
- pisarz
- Imię: Sławek
A puszki po piwie mogą też być ? Widać je z daleka, mogą służyc jako pachołki i są tańsze w zakupie niż farba w sprayuArt pisze:Otóz chciałbym zaprosić Was na śmiganie do Borska. mam tam pewne przywileje więc warto je wykorzystać.
...prosze o zakup 2-3 puszek białego spraya- zaznaczymy sobie sami miejsca , gdzie bedziemy zakręcać
Byliby chętni?
pozdro

Życie to nie czas kiedy oddychasz tylko te chwile, kiedy zapiera Ci dech w piersiach...
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- Kontakt: