BEZMIECHOWA 2009 - Jednolici

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Joaśka
pisarz
pisarz
Imię: Joanna
Kontakt:

Post autor: Joaśka » pt 07 sie 2009, 10:05

SOWA pisze:Opakowania zlotowe pszekazałem. Było cienszko, bo problemie siem pientszyli ale zdonrzyłem. Do Bezmięchowej dowiezie je MC Hammer. Dzienki Maciek.
Paczki uzbrojone wg zamuwień. W karzdej karteczka z namiarami na nr kąta. Proszem o sumienne i szybkie urególowanie finansuf. F pszeleVie pirzcie NIK.
Notatka zawiera tysz istotnom informajem o sposobje pranja i prasowanja, ale nieczytatym pszypomnem, by prać i prasowić wywijajonc na lewom stronem. Jak kto polóbi to morze i nosić na lewom. Milej noszenji i ciekawym rejakcyj na niespodziewanki. ;-)
No i udanei zloci.

LUUUUUUUUUUUUUUUUDZIE DOCHTORA :shock: :shock: :shock: :shock:
SOWA JEST CHORA :shock:
:mrgreen: :mrgreen:
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pn 17 sie 2009, 17:38

Osoby, które złożyły zamówienia i do tej pory nie uregulowały należności uprzejmie proszę o dokonanie stosownych wpłat. Przypominam, że dane do przelewu załączyłem do każdej paczki z koszulkami.

Awatar użytkownika
PETER
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: PIOTR

Post autor: PETER » wt 18 sie 2009, 00:26

fotki z Bezmiechowej zapodam trochę mam ale muszę zrobić porządki bo my z Bezmiechowej wylądowaliśmy 70 km od granicy Węgiersko Rumuńskiej wyjazd do Bezmiechowej i powrót to prawie 2000km więc jest troszke do opanowania i podzielenia sie z wami tym co widzieliśmy i czego doświadczyliśmy
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"

Awatar użytkownika
Bohun
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: Bohun » śr 02 wrz 2009, 23:35

zuzia tajger pisze:Ha Ha Ha ... Ale wiesz co ?!
Nie dasz rady wypić pol litra vodki w 5 minut :twisted:
Zuzia ja do tej pory się nie dowiedziałem dlaczego okazałaś się być mientka faja i nie przyjechałaś ??? :razz: ja chociaz bez moto , tylko jako plecak , ale byłem :mrgreen:
i hardkorem mnie nazwali chlopaki z VFR Rzeszów Squad ... nie wiedziecz czemu :roll:

hheehehee :biggrin

Awatar użytkownika
Tomkoz
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: Tomkoz » czw 03 wrz 2009, 02:18

Ty dobrze wiesz czemu !! ;-)

ODPOWIEDZ