Zlot Mamut Żywiec -Iron Elephants Mc Poland 14-08-2009
Zlot Mamut Żywiec -Iron Elephants Mc Poland 14-08-2009
Witam!
W imieniu klubu <b>IRON ELEPHANTS MC POLAND</b> mam przyjemność zaprosić Was na nasz <b>zlot</b>, pod nową nazwą <b>"MAMUT"</b>, który odbędzie się jak co roku <b>w Żywcu</b>, na terenie amfiteatru Grojec, w dniach <b>14, 15 i 16 sierpnia</b>.
W programie wiele atrakcji:
- koncerty - kapele sceny bluesowej oraz rockowej (na dużej scenie gwiazdy: Perfect, Abba, Czerwone Gitary, Czarno Czarni)
- liczne konkursy z naprawdę fajnymi nagrodami
- parada motocykli ulicami Żywca
- równolegle w tym samym miejscu odbywa się "Święto Kwaśnicy" na które nasi zlotowicze mają wstęp bezpłatny
- około północy atrakcyjna "niespodzianka" :twisted:
I standardowo już "w ofercie": zimne piwo, smaczne jedzenie i świetny klimat :mrgreen:
Jeśli macie pytania służę pomocą :cool
Jeszcze raz serdecznie <b>ZAPRASZAMY!!</b>
W imieniu klubu <b>IRON ELEPHANTS MC POLAND</b> mam przyjemność zaprosić Was na nasz <b>zlot</b>, pod nową nazwą <b>"MAMUT"</b>, który odbędzie się jak co roku <b>w Żywcu</b>, na terenie amfiteatru Grojec, w dniach <b>14, 15 i 16 sierpnia</b>.
W programie wiele atrakcji:
- koncerty - kapele sceny bluesowej oraz rockowej (na dużej scenie gwiazdy: Perfect, Abba, Czerwone Gitary, Czarno Czarni)
- liczne konkursy z naprawdę fajnymi nagrodami
- parada motocykli ulicami Żywca
- równolegle w tym samym miejscu odbywa się "Święto Kwaśnicy" na które nasi zlotowicze mają wstęp bezpłatny
- około północy atrakcyjna "niespodzianka" :twisted:
I standardowo już "w ofercie": zimne piwo, smaczne jedzenie i świetny klimat :mrgreen:
Jeśli macie pytania służę pomocą :cool
Jeszcze raz serdecznie <b>ZAPRASZAMY!!</b>
Ostatnio zmieniony śr 29 lip 2009, 00:34 przez Snajper_Tango4, łącznie zmieniany 1 raz.
- Siwek
- zadomowiony
- Imię: Marek
- Kontakt:
Byłem wczoraj i 50 zela za wstep-w tym miejsce na namiot,parking dla moto ,siusiu itp-dotyczy zlotu Ironów.
Warzenie kwaśnicy 6 zela.
Oto cały program imprezy.
http://www.kwasnica.pl/plakat.pdf
Warzenie kwaśnicy 6 zela.
Oto cały program imprezy.
http://www.kwasnica.pl/plakat.pdf