tak samo jak to było co Peter zaprosił nas żebyśmy zrobili kolumnę i było palenie gumy i ryczenie itdSzozdul pisze:jak slub jest o 17 to moze wyjechac najpozniej 10-15 po 17 i ustawic sie pod kosciolem tak zeby mozna bylo pohalasowac jak tylko wyjdą z kosciolazamiast sypania ryzem
co robicie 15 sierpnia?
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
he he dzięki kiki za info
o tym weselu ogólnie fajna impreza
dzięki za załącznik
nie wiedziałem że to moja znajoma wychodzi za mąż za Twojego kolegę
i dzięki za późniejszą wspólną jazdę 

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- Twardy161
- klepacz
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
mi najbardziej sie podobala chwila kiedy mlodzi wyszli z kosciola (chyba nikt poza mna wtedy nie patrzyl), pan mlody mowiac do panny mlodej wskazal na nas po czym panna mloda ze zdziwieniem z wrazenia szeroko otworzyla buzie:]
zabawny widok
pomimo, ze sie wahalem to ciesze sie, ze pojechalem i, ze nie urwalem sie pod arkadia tylko polecialem z wami nad zegrze(co prawda wyszedl spontan i zostalem w to wmanewrowany) ale milo bylo wyrwac sie z domu, zrobic dobry uczynek i poznac nowych ludzi
zabawny widok
pomimo, ze sie wahalem to ciesze sie, ze pojechalem i, ze nie urwalem sie pod arkadia tylko polecialem z wami nad zegrze(co prawda wyszedl spontan i zostalem w to wmanewrowany) ale milo bylo wyrwac sie z domu, zrobic dobry uczynek i poznac nowych ludzi