Te zielone maja cos w sobieFisher pisze:Postanowiłem i ja się pochwalić moim moto, a co
VFRkę mam od 1,5 miesiąca, w tym czasie przejechałem nią ponad 3000km i jestem zachwyconyJest w rewelacyjnym stanie, jeździ rewelacyjnie, wygląda rewelacyjnie
![]()
Niestety nie wiemykris2k pisze:Te zielone maja cos w sobieFisher pisze:Postanowiłem i ja się pochwalić moim moto, a co
VFRkę mam od 1,5 miesiąca, w tym czasie przejechałem nią ponad 3000km i jestem zachwyconyJest w rewelacyjnym stanie, jeździ rewelacyjnie, wygląda rewelacyjnie
![]()
Edit:
Pamietam aukcje z tym motocyklem (szybko sie sprzedala)... no to juz wiemy do kogo zawedrowala
A to sorki... bo byla jakis czas temu identyko (nawet ta sama szyba) i tez z Jawozna na tablicy SJ 1975Fisher pisze:Niestety nie wiemykris2k pisze:Te zielone maja cos w sobieFisher pisze:Postanowiłem i ja się pochwalić moim moto, a co
![]()
Edit:
Pamietam aukcje z tym motocyklem (szybko sie sprzedala)... no to juz wiemy do kogo zawedrowala![]()
Kris2k muszę cię wyprowadzić z błędu, moja sztuka nie była nigdzie wystawiana w Polsce, w żadnym ogłoszeniu.. Po oględzinach kilku zwłok motocykli w okolicy stwierdziłem że nie nabędę motocykla w Polsce.
Ponieważ kolega wyszukał dla mnie właśnie to, bezwypadkowe, niesamowicie zadbane, dziewicze moto we Włoszech, nie chcąc czekać wsiedliśmy w moje autko, przypięliśmy przyczepkę i pojechaliśmy po nie od razu do ItaliiI tak nabyłem mój sprzęcik
Zapewne chodzi Ci o tą którą sprzedawał Seba_motor, też sam sobie sprowadził z Włoch.kris2k pisze:A to sorki... bo byla jakis czas temu identyko (nawet ta sama szyba) i tez z Jawozna na tablicy SJ 1975
Pozdro i szerokosci
...kto wie, moze sie gdzies w trasie spotkamy, lewa w gore
Tyyy!Sylwio pisze:Zapewne chodzi Ci o tą którą sprzedawał Seba_motor, też sam sobie sprowadził z Włoch.kris2k pisze:A to sorki... bo byla jakis czas temu identyko (nawet ta sama szyba) i tez z Jawozna na tablicy SJ 1975
Pozdro i szerokosci
...kto wie, moze sie gdzies w trasie spotkamy, lewa w gore
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości