LUBLINRING nowy termin 2009-08-01 i 2009-08-08
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
W podanych przeze mnie terminach latania na Torze czyli 1,2,8 i 9 sierpnia 2009r.nie ma wyłączności na Tor dla Waszego Klubu ponieważ jest w tym czasie kilka imprez ,na które większość z Was pojedzie.
Jeśli będą tylko wolne terminy jeszcze w sierpniu lub we wrześniu to rzecz jasna napiszę.
Pozdrawiam --- Joaśka
Jeśli będą tylko wolne terminy jeszcze w sierpniu lub we wrześniu to rzecz jasna napiszę.
Pozdrawiam --- Joaśka

Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
- Joaśka
- pisarz
- Kontakt:
Nie ma wyłączności dla konkretnej grupy tzn nie zarezerwował danego terminu jakiś
Klub czy Grupa ludzi, którzy chcą być sami na torze.
Wszystkie cztery daty są dla każdego spragnionego jazdy na Torze.
Może być trochę ludzi ale to kwestia dogadania się jak śmigacie po Torze.
Poza tym chyba bez sensu zrobiłby Paweł( ten,który wpuszcza na Tor)gdyby pozwolił wjechać 60 czy 70 motocyklom
Przyjeżdżajcie i bawcie się dobrze a ja rano w sobotę i niedzielę napiszę WAM jaka jest pogoda w Lublinie.
Pozdrawiam --- Joaśka
Klub czy Grupa ludzi, którzy chcą być sami na torze.
Wszystkie cztery daty są dla każdego spragnionego jazdy na Torze.
Może być trochę ludzi ale to kwestia dogadania się jak śmigacie po Torze.
Poza tym chyba bez sensu zrobiłby Paweł( ten,który wpuszcza na Tor)gdyby pozwolił wjechać 60 czy 70 motocyklom

Przyjeżdżajcie i bawcie się dobrze a ja rano w sobotę i niedzielę napiszę WAM jaka jest pogoda w Lublinie.
Pozdrawiam --- Joaśka

Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Paweł przede wszystkim odpowiada za bezpieczeństwo na torze i dlatego nie wpuszcza na tor zbyt dużo motocykli jak i motonitów źle ubranych czy uszkodzonych spzętów. Nie pozwala gumować czy stwarzać brawurą niebezpieczne sytuacje.
Wszystko co może spowodować zagrożenie jest przez niego filtrowane. Każdy wjeżdzający na tor zobowiązany jest do wypełnienia formularza zgłoszeniowego.
Ale tłok na torze może być.
Wszystko co może spowodować zagrożenie jest przez niego filtrowane. Każdy wjeżdzający na tor zobowiązany jest do wypełnienia formularza zgłoszeniowego.
Ale tłok na torze może być.
- Radarro
- klepacz
- Imię: Radek
- województwo: śląskie
Kris*, ja z Olo jedizemy ze Śląska, ale wylatamy w sobote o świcie, a nawet przed świtem
4.00 a.m.
Jak zostajesze do niedzieli to moge Ci zaproponowac powrót razem, ja lecę do Gliwic. Godzina powrotu do dogadania.
Joaśka, wiem, że w ośrodku koło toru nie ma już miejsc na nocleg. Masz może namiar / możesz polecić jakiąś miejscówkę na noc? Tak, żeby można było bezpiecznie moto ostawić, a i do centrum miasta skoczyć i saturday night fever w LBL zbadać
Jakiś hotelik? Pensjonat? Cos w ten deseń?
Jak nie to odpalę googla i też damy rade jakoś.
Z góry dzięki,
Radek

Jak zostajesze do niedzieli to moge Ci zaproponowac powrót razem, ja lecę do Gliwic. Godzina powrotu do dogadania.
Joaśka, wiem, że w ośrodku koło toru nie ma już miejsc na nocleg. Masz może namiar / możesz polecić jakiąś miejscówkę na noc? Tak, żeby można było bezpiecznie moto ostawić, a i do centrum miasta skoczyć i saturday night fever w LBL zbadać

Jakiś hotelik? Pensjonat? Cos w ten deseń?
Jak nie to odpalę googla i też damy rade jakoś.
Z góry dzięki,
Radek
V4 + R6 Brotherhood
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400

TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400
- Joaśka
- pisarz
- Kontakt:
Radarro!
Po co daleko szukać?Przenocujecie u mnie.
Blisko Toru,garaż ,obiadek.
ZAPRASZAM!!!!
Joaśka

- Joaśka
- pisarz
- Kontakt:
A tak ogólnie pisząc:
Jeśli ktoś z Was chce przyjechać na Tor na sobotę i zostać na niedzielę to nie ma problemu z noclegiem. Miejsca jest dość.Jedzenie się znajdzie.
Pozdrawiam --- Joaśka
Jeśli ktoś z Was chce przyjechać na Tor na sobotę i zostać na niedzielę to nie ma problemu z noclegiem. Miejsca jest dość.Jedzenie się znajdzie.
Pozdrawiam --- Joaśka