ciekawe jak moja pasażerka trzyma szklankę bo narzekała ze raczki bolą nie wiem dla czego
WIECZÓR PANIEŃSKI
-
zuzia tajger
- klepacz

- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- ZULEK
- pisarz

- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
No cóż powiem tylko tyle.
Gdyby nawet przeszła mi przez głowę zdrada połowicy to zupełnie taka opcja odpada. Zaraz wszystko by wypłynęło na wierzch
Jak się okazuje świat jest baaardzo mały i wszędzie można znajome twarze spotkać!!
Generalnie fajna sprawa nakręcić kilka km na
z dziewczynami które pierwszy raz to robiły
, chociaż powiem szczerze że plecaczek Luiego nie wyglądał na niedoświadczoną w tych sprawach
, a i ogólnie plecki miała zacne!!!
Pozdrowianka dla Białogłowych, Magdy (o ile dobrze pamiętam) i przyszłej młodej!!
P.S. Młoda w razie niemców i problemów z zamąż pójściem możesz na Nas liczyć. To była tylko mała garść pięknych, młodych, jeźdźców na rumakach. Pamiętaj jest Nas więcej !!!!

Gdyby nawet przeszła mi przez głowę zdrada połowicy to zupełnie taka opcja odpada. Zaraz wszystko by wypłynęło na wierzch
Jak się okazuje świat jest baaardzo mały i wszędzie można znajome twarze spotkać!!
Generalnie fajna sprawa nakręcić kilka km na
Pozdrowianka dla Białogłowych, Magdy (o ile dobrze pamiętam) i przyszłej młodej!!
P.S. Młoda w razie niemców i problemów z zamąż pójściem możesz na Nas liczyć. To była tylko mała garść pięknych, młodych, jeźdźców na rumakach. Pamiętaj jest Nas więcej !!!!
no pewnie że wiedzą wszystkie prócz niebieskich !!!mrf pisze:Dziewczyny, w razie czego na nastepne panienskie wiecie jakie taryfy wybrac
- Kornik
- ostry klepacz

- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
No Zulek to fakt Paulina (plecak Luiego) nie wygladala na nowicjuszke, a moze poprostu bardzo chciala sie przejechac i tak się nie bala jak reszta, ale fakt jazda za Luim nalezala do przyjemnych, zwłaszcza od 70km/h w góre 
Zato mnie plecy nie bola juz wogóle
Zato mnie plecy nie bola juz wogóle
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
- Dresik
- klepacz

- Imię: Piotr
To ja już teraz nic nie rozumiem...ZULEK pisze:Panie Peter!!
Ty mimo statecznego wyglądu jako jedyny latałeś z płcią piękną na gumie - dlatego w trosce o bezpieczeństwo niebieskim maszynom mówimy stanowczo NIE!!:
Nie miałem możliwości wcześniej więc czynię to teraz - wielkie dzięki chłopaki za obstawienie tej imprezy, spisaliście się na medal