Sowa - już się całuję :*w dressss

Co to ja jeszcze od Ciebie chciałem, aaaa, już wiem - chciałbym żeby to z Tobą pojechała bohaterka całego zamieszania, a więc przyszła pani młoda..
INFORMACJE BARDZIEJ OFICJALNE
Dziewczyny muszą byc
na godzinę 20stą na ulicy Waliców (śródmieście - okolice ronda ONZ) pod jakimś lokalem na kolację - na tą bardziej oficjalną częśc wieczoru.. po 21szej zejdą na dół do "klubu 70" , który pewnie kojarzycie (?) Tam możecie razem poimprezowac

Skąd przejazd? Z
okolic ronda Wiatraczna - dokładny adres podam dziś wieczorem

Biorąc pod uwagę powyższe informację myślę, że można umówic się z dziewczynami około 19.30. Może wczesniej spotkac sie pod gniazdem? to juz kwestia Waszej inwencji twórczej..
Kawa Twój taniec będzie mile widziany oczywiscie.. Ale musisz zatanczyc na rurze - wybierz sobie któregoś z Ownersów na rure

chociaż... w sumie to Ty jestes największy - Ty powinienes byc rurą

więc kto tańczy na Kawie? znaczy na rurze
P.S. Mnie może zabraknąc w zwiazku z tym, że od początku lipca pracuje niemalże 12 h / dobe 7 dni w tygodniu i moze byc ciezko.. Postaram sie pojawic przynajmniej na Waliców o 20stej.. aaaa po za tym jedyne motocykle jakimi obecnie dysponuje to jakiś mały cross i honda cbf125, a więc dla dziewczyn napalonych na VFRki (i ich jezdzców rzecz jasna) mała atrakcja