Mucha, a ty jak zwykle musiales wszystko zepsucmuchaok pisze:BUahahahahahahaha..... oko sokoła ( Janusza ) mnie rozwaliło.
Jak popatrzyłem na ilość ściągniętych fotek, upadłem na kolana. Widoki - 3 x, zdjęcia z Łanią - 43 xMiszczostwo świata i okolic. Prawdziwe forum motocyklistów
Widoczki będzie pokazywał, jak wszyscy nową łania zainteresowani
Swoja drogą, wreszcie jakaś ładna Korniku, bo ostatnio albo z pustakami, albo z brzydulami sie pokazywałes na mieścieNie mieszkasz w jakiejś zapadłej wiosce i trzeba dbać o wizerunek. Ale ta łania, jak najbardziejjest ok. Jest nawet zbyt ok, a poza tym nie chcesz sie z nią pokazać, więc pewnie to jakaś kuzynka przyjechała na wakacje a Kornik się z nia wozi i kumpli nabiera, że ślinotoku dostają. Takie numery to nie z nami. Za 2 tyg wyjedzie po wakacjach, a Ty nam bedziesz wciskal bajke, że to nie było to, że się nie dogadywaliście i tym podobne sciemy.
Propozycja dla mieszczuchów - Arkadia
-
Kawa
- klepacz

- Kontakt:
- ZULEK
- pisarz

- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
ZULEK lubić przyrodę i przeróżne zwierzątka np: łanie, świnki
Mucha kuzynka Kornika to raczej nie bo ma....włosy nie wytarte (na głowie) i jest sporo ładniejsza niż to paskudztwo co lubi rżnąć tfuu.. gryźć drzewo !!
.
P.S. Swoją drogą to Korniku fajna cieczka tfuu.. tzn. wycieczka
(coś często się mylę ) !! 
Mucha kuzynka Kornika to raczej nie bo ma....włosy nie wytarte (na głowie) i jest sporo ładniejsza niż to paskudztwo co lubi rżnąć tfuu.. gryźć drzewo !!
P.S. Swoją drogą to Korniku fajna cieczka tfuu.. tzn. wycieczka
-
Kawa
- klepacz

- Kontakt:
Zulek, to moze wybierzemy sie do Arkadii, bo ja tez lubie przyrodeZULEK pisze:ZULEK lubić przyrodę i przeróżne zwierzątka np: łanie, świnki![]()
![]()
![]()
Mucha kuzynka Kornika to raczej nie bo ma....włosy nie wytarte (na głowie) i jest sporo ładniejsza niż to paskudztwo co lubi rżnąć tfuu.. gryźć drzewo !!![]()
![]()
.
P.S. Swoją drogą to Korniku fajna cieczka tfuu.. tzn. wycieczka(coś często się mylę ) !!
- Kornik
- ostry klepacz

- Imię: Marcin
Muszka jakie ty ładne bajki wymyslaszmuchaok pisze:BUahahahahahahaha..... oko sokoła ( Janusza ) mnie rozwaliło.
Jak popatrzyłem na ilość ściągniętych fotek, upadłem na kolana. Widoki - 3 x, zdjęcia z Łanią - 43 xMiszczostwo świata i okolic. Prawdziwe forum motocyklistów
Widoczki będzie pokazywał, jak wszyscy nową łania zainteresowani
Swoja drogą, wreszcie jakaś ładna Korniku, bo ostatnio albo z pustakami, albo z brzydulami sie pokazywałes na mieścieNie mieszkasz w jakiejś zapadłej wiosce i trzeba dbać o wizerunek. Ale ta łania, jak najbardziejjest ok. Jest nawet zbyt ok, a poza tym nie chcesz sie z nią pokazać, więc pewnie to jakaś kuzynka przyjechała na wakacje a Kornik się z nia wozi i kumpli nabiera, że ślinotoku dostają. Takie numery to nie z nami. Za 2 tyg wyjedzie po wakacjach, a Ty nam bedziesz wciskal bajke, że to nie było to, że się nie dogadywaliście i tym podobne sciemy.
Zapewniam cię że niejest to żadn amoja kuzynka, siostra cioteczna czy też inne wiezy rodzinne. A swoja drogą siostra cioteczna widziała fotki z Arkadii i tez ma ochote tam pojechać i tak myśle czy za jakis czas by ktoś jej nie zabrał na moto
Dwa, Muszka niektórych atutów się nie wyciąga z rekawa za szybko tylko macha się kiepskimi kartami dla zaskoczenia
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid
- Achmed
- klepacz

- Imię: Marek
Kawa pisze:to co w takim razie wyjdzie z polaczenia lani (ladne futerko) i kornika (zamilowanie do drewna)???? Bóbr?????
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- bialy-murzyn
- klepacz

- PETER
- stary wyjadacz

- Imię: PIOTR
To sobie poczytałem i dziś polecieliśmy zobaczyć ARKADIE ,całkiem fajne miejsce ,a i dojechać miło {przez Żyrardów Skierniewice} potem polecieliśmy do łodzi coby w IRON HORS nie wiem czy tak się pisze {bar motocyklowy} wypiliśmy kawkę i dzwonie do kumpla zwanego" Pracocholikiem" bo mieszka w łodzi warto by odwiedzić ? i w słuchawce słyszę wiesz ja sie przeprowadziłem????? gdzie ,a on mówi że do jakiejś wioski co się zwie Chwalborzyce no to do towarzystwa mówię jedziemy no i polecielim przez Aleksandrów Łódzki ,Uniejów do niego zobaczyć gdzie teraz mieszka herbatka u Pracocholika była super ale czas wracać do domu żeby nie ściskać się z tirami to wybór padł autostradą od Pracocholika do Strykowa potem Skierniewice {Arkadia nocą też ciekawa}Żyrardów i do domciu trasa wyszła ponad 400km ale taka fajna ekipa PETER SIOGU +LUDEK EWA 2 moto
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
-
Kawa
- klepacz

- Kontakt:
Kornik, ale w Arkadii to wiekszosc pewno bylaKornik pisze:No cieszy mnie to, że w końcu ktoś poczytał, popaytrzył i nie tylko się slinił ale pojechal i zobaczył Arkadie
- Kornik
- ostry klepacz

- Imię: Marcin
Pogratulowałbym ci obfitej znajomości 
Ostatnio zmieniony czw 01 sty 1970, 01:00 przez Kornik, łącznie zmieniany 1 raz.
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid