POZYTYWNIE :)
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
odyebałem jeden z głupszych numerów, jakie można zrobić na drodze. Zmieściłem się, ale było podbramkowo.
Chwilę później zrobiło mi się gorąco, a zaraz potem przez moment trzymały mnie dreszcze.
Jak dobrze, że teraz siedzę tu sobie i beztrosko przeglądam forum...
ufff.....
Chwilę później zrobiło mi się gorąco, a zaraz potem przez moment trzymały mnie dreszcze.
Jak dobrze, że teraz siedzę tu sobie i beztrosko przeglądam forum...
ufff.....
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
Wczoraj dostałem rachunek za neta i TV, i jak koperte otworzyłem i siadałem do kompa, żeby zrobić przelew, to się zdziwiłem że są 2 kartki a nie jedna, jak zawsze.
A tam zajebista niespodzanka - SPRAY poszerza swoją ofertę
Czyli moje maile do ich działu Sprzedaży i PR nie poszły na marne
Dołączą mi SPORTKLUB 
Także, będę mógł znowu oglądać MotoGP, po przerwie od ostatniego wyścigu zeszłego sezonu. Już nie tylko WSBK, ale i znowu MotoGP zagości na moim TV
Mega pozytyw.
A tam zajebista niespodzanka - SPRAY poszerza swoją ofertę

Także, będę mógł znowu oglądać MotoGP, po przerwie od ostatniego wyścigu zeszłego sezonu. Już nie tylko WSBK, ale i znowu MotoGP zagości na moim TV

Mega pozytyw.
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
Dzisiaj (tzn.wczoraj już) całkiem ładnego stopala mi się udało na VFRce zrobic. I bardzo się z tego cieszę 
Zazwyczaj nie chce mi nigdy dupy podnosic, i już na zblokowanym kapciu przednim sunę do przodu. No ale że w czwartek cały dzień jeździłem na nowej r6, i tak mi się spodobało jak ona fikuśnie dupke do góry podnosi, to stwierdziłem, że swoją też musze tak nauczyc.

Zazwyczaj nie chce mi nigdy dupy podnosic, i już na zblokowanym kapciu przednim sunę do przodu. No ale że w czwartek cały dzień jeździłem na nowej r6, i tak mi się spodobało jak ona fikuśnie dupke do góry podnosi, to stwierdziłem, że swoją też musze tak nauczyc.
- Szozdul
- pisarz
- Imię: Maciek
Masz inny kąt główki ramy - GSX a VFR i przez to ciężej zrobić stopala w VFR-ce druga sprawa to ciezar. Dual wogóle nie przeszkadzaJuNioR pisze:przy dualu Ci się to udało??? Jak? U mnie tylko przednie koło blokuje i uślizg jest, nie ma mowy o endo/stoppie, a w suzuki robiłem bez problemu.
Eh, GSX-F to był sprzęt, nie to co ta hondowska spierdolina. (Prawda MRF??)

- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
Ladowanie w mojej NIuni padlo, myslalem ze regiel do wymiany, ale okazalo sie ze mam Tourmaxa a wina lezala w zjaranym przewodzie od alternatora - 2 godziny roboty i smiga jak ta LALA 

VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"