Mapa Wtrysku
Mapa Wtrysku
Witam. powiedzcie mi ludzie powiedzcie mi wszyscy czy, jak i gdzie mozna ustawić mape wtrysku w vfr. zastanawiam się nad tym dlatego iż, aż, że pewna mądra głowa stwierdziła, że motocykl ma nie równe obroty i jest nieco słabszy niż powinien być...czy on w ogóle wie co mówi?czy kocopoły mi jakies wciska...nie wiem nie znam sie, mogłem zostac mechanikiem...
- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
mialem tak w Viadrze i tez madrzy mechanicy z komisu twierdzili ze trzeba od nowa mape wtrysku wgrac
jakis czas pozniej gadalem z kolesiem z Hondy i on z kolei powiedzial, ze to najprawdopodobniej zawory sa do regulacji - podobno w Hondach nie przewiduje sie wgrywania map czy jakichs synchronizacji wtryskow... inna przyczyna moga byc zje.... swiece
ale tez mechnikiem nie jestem (chociaz za pol roku bronie inzyniera z mechaniki
)
jakis czas pozniej gadalem z kolesiem z Hondy i on z kolei powiedzial, ze to najprawdopodobniej zawory sa do regulacji - podobno w Hondach nie przewiduje sie wgrywania map czy jakichs synchronizacji wtryskow... inna przyczyna moga byc zje.... swiece
ale tez mechnikiem nie jestem (chociaz za pol roku bronie inzyniera z mechaniki

VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"