mi by się własnie w takiej wersji podobała..Krzysiek zr7 pisze:a może tak???
wersja a'ala bmw czy tym bardziej fjr - zdecydowanie nie dla mnie.
Jakby tak miała wyglądać to biorę od razu

mi by się własnie w takiej wersji podobała..Krzysiek zr7 pisze:a może tak???
Zgłaszam sie na ochotnika do pierwszych testów. Drogi Wuju Sanie, potrzebujecie mnie do testów, bo tylko ja Wam moge podpowiedziec, czy wysokosci i pozycja podnozkow jest optymalnappamula pisze:A już niedług już za kilka dni nowe wieści o nowej VFR.
Obiecuję.
Nasze poruszenie zostało mocno odnotowane w HONDA i będziemy mieli wspólne plany co do akcji marketingowej. Będzie zabawa!!
Tak, wiedzialem ze beda jakies ataki i komentarze, ale zeby Ruda i Celik? No nie spodziewalem sie. Czuje sie, jakby, zimne, pelne jadu ostrze, przekulo moje serce z nienacka. Zdradzony zostalem, a serce me krwawi teraz niemilosiernieRuda i Piotr pisze:Kawa pisze:czy wysokosci i pozycja podnozkow jest optymalna
To może raczej ja, wówczas wysokość będzie dla wszystkich normalnych jeźdzców
A jak Ty synuś będziesz testował to tylko żyrafy będą zadowolone
Czylizgłasza gotowość testowania nowej VFR
Dodać jeszcze siedzenie z hydromasażem, klimę dwustrefową i pasy z napinaczami .....mors pisze:a podobno ma mieć turbo i jednak będzie to diesel... albo będzie na gaz
będzie miał abs esp cds i hgw...
możliwość pionowego startu tylko opcjonalnie od 2012 - specjalnie na Euro
o i bym zapomniał - będzie miał szyberdach i przyciemniane szyby... i czujniki parkowania
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości