wakacje na mazurach..okolice gizycka
- joseph_biker
- zadomowiony
- Imię: Józef
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
wakacje na mazurach..okolice gizycka
witam serdecznie czy ktos moze pomoc.wybieramy sie w 5 osob na mazury okolice gizycka i szukamy domku..od17 do22sierpnia. czy moze ktos cos polecic.bede bardzo wdzieczny.pozdrawiam 

joseph
- Klepak23
- pisarz
- Imię: Jacek
- województwo: warmińsko-mazurskie
Polecam szukać domków w 3 najładniejszych miejscowościach bardzo blisko Giżycka: Bogaczewo, Rydzewo, Piękna Góra
Osobiście polecam: http://www.pieknagora.pl/index.php
Osobiście polecam: http://www.pieknagora.pl/index.php

Głupota na stałe zawładnęła częścią mojego umysłu...
- Groszek
- klepacz
- Kontakt:
Hej.
Niestety nie jestem w stanie pomóc, bo nie orientuję się za bardzo w temacie, ale możesz spróbować dać ogłoszenie na www.ofg.pl, a poza tym to pewnie www.info.mazury.pl no i oczywiście nieśmiertelne google.
Daj znać jak już będziesz w okolicy. Jedziecie na motocyklach? To podsunę parę ładnych trasek - pod względem walorów krajobrazowych i/lub motocyklowych
pozdrawiam, hej.
Niestety nie jestem w stanie pomóc, bo nie orientuję się za bardzo w temacie, ale możesz spróbować dać ogłoszenie na www.ofg.pl, a poza tym to pewnie www.info.mazury.pl no i oczywiście nieśmiertelne google.
Daj znać jak już będziesz w okolicy. Jedziecie na motocyklach? To podsunę parę ładnych trasek - pod względem walorów krajobrazowych i/lub motocyklowych

pozdrawiam, hej.
- joseph_biker
- zadomowiony
- Imię: Józef
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
czy jade motocyklem
tak oczywiscie ja moją złota vfr800 i dwaj koledzy transalp i vf750.pozdrawiam i dzieki wszystkim ktorzy napisali...i napisza do zobaczenia na trasie
joseph