BEZMIECHOWA 2009 - Jednolici
BEZMIECHOWA 2009 - Jednolici
Jako, że kroi się niezłe bałaganienie w Bieszczadach to może okolicznościowe koszulki wzorem poprzednich zlotów? Ale jak ostatnio z nikiem. Proponuję wersje trzy:
1. Koszulka niespodzianka w cenie 45 zł/szt
2. Koszulka niespodzianka + dodatkowa niespodziewanka w cenie 55 zł/szt
3. Koszulka niespodzianka + dodatkowa niespodziewanka dla desperatów w cenie 60 zł/szt. To nadal niespodziewanka, ale inna.
Zainteresowani niech modyfikują listę obecności o koszulkowe zapędy oraz ew. suprajsa w wersji 2 lub 3. Istotne też babska/ chłopska + rozmiar.
Jak się zbierze odpowiednia ilość to będziem jednolici.
1. Koszulka niespodzianka w cenie 45 zł/szt
2. Koszulka niespodzianka + dodatkowa niespodziewanka w cenie 55 zł/szt
3. Koszulka niespodzianka + dodatkowa niespodziewanka dla desperatów w cenie 60 zł/szt. To nadal niespodziewanka, ale inna.
Zainteresowani niech modyfikują listę obecności o koszulkowe zapędy oraz ew. suprajsa w wersji 2 lub 3. Istotne też babska/ chłopska + rozmiar.
Jak się zbierze odpowiednia ilość to będziem jednolici.
Luke, nie ma przymusu. Przerabialiśmy to przed Białą. Przypomnę jedynie nieskromnie, że w Białej też były niespodzianki i wielu do dziś nosi te koszulki.Luke pisze:czyli mamy kupic kota w worku za 45 lub 60?
nice....
Tajemnica, to element zabawy. Prawdę mówiąc sam jeszcze nie wiem jak będą wyglądać. Mam tylko ogólny zarys, ale może nie będzie źle.ppamula pisze:Trochę byś uchylił rąbka tajemnicy. Ja też jestem ciekawy.
I jeszcze organizacyjnie. Wygląda na to, że lista zamówień rozwija się chętniej w temacie wiodącym "Bezmiechowa", więc jeśli taka tendencja się utrzyma to ten wątek zostanie za kilka dni usunięty/przesunięty, by nie mnożyć i nie dzielić.