Tor Poznań- jazdy w lipcu 2009-07-08
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
No to Panowie szykować sprzęty i na Poznań !!!MIchał pisze:http://www.aw.poznan.pl/motocykle/treningi.html

- olo
- klepacz
- Imię: Olek
- Kontakt:
Krótko i na tematrommi pisze:No to Panowie szykować sprzęty i na Poznań !!!

Skubi - może faktycznie źle Cie zrozumiałem, masz sporo racji - totalni dyletanci moga trochę narozrabiać na pełnowymiarowym torze, jestem po prostu mocno napalony na takie jazdy, stąd pewnie moja "gorączka"

VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 

- Art
- klepacz
- Imię: Artur
Skubi pisze:Przecież technikę ćwiczysz właśnie w Lublinie. W Poznaniu jężdząc w zakrętach np. 100 kmh przy gościach lecących w tych samych miejscach 150 można poćwiczyć conajwyżej technikę lotuArt pisze:200? Nie , mnie to nie bawi..Na tor jadę by w końcu poskładać się w zakrętach, powycierać slidery , wejśc na kancik opon
260 to se moge zrobić na autostradzie a tu pocwiczyc technikę
Czy przeczytałes jedno z pierwszych zdań mojego postu rozpoczynającego ten temat?
Może to wyjasni dlaczego nie Lublin

Beyond the Grabówek sky
- Skubi
- zadomowiony
- Imię: Łukasz
Oki, oki czytałem, ale czyż życie nie jest drogą...Art pisze:Czy przeczytałes jedno z pierwszych zdań mojego postu rozpoczynającego ten temat?
Może to wyjasni dlaczego nie Lublin

Najlepsze podsumowanie, do zobaczenia.rommi pisze:No to Panowie szykować sprzęty i na Poznań !!!
- Art
- klepacz
- Imię: Artur
he he - mnie to mówisz? mam juz 9500 km w tym sezonie..Skubi pisze:Oki, oki czytałem, ale czyż życie nie jest drogą... Trzeba robić km do Iron ass

to 30% tego co poprzedni własciciel przejechał w ...10 lat.
Niemniej z braku czasu smigne do Poznania i dam Wam znac kiedy planuję , bo a nóż się tam spotkamy

Beyond the Grabówek sky
- Argail
- pisarz
- Imię: Dariusz
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
No to co Panowie - kiedy spotkanko?
W najbliższą środę 8.07 będę, potem mam urlop i nie ma mnie w kraju, poza tym zaraz po treningu moto leci do klejenia plastików po sobotnim szlifie
Jak ktoś chętny zapraszam zawsze - zabawa naprawdę super, trzeba tylko wziąć poprawkę, że przyjeżdża kupa lansiarzy ale na torze tego nie czuć - służę pomocą jak coś potrzeba
Dla członków AW 50 zl wjazd dla pozostałych 100 zł
Standard kombi i sprawdzenie wydechu - VFR na 6000rpm powinna mieć nie więcej niż 98 - moja ma 101 i przymykają oko, więc jak nie macie zwykłej tuby to wpuszczą
Jak potrzeba nauki polecam kursy - ja ostatnio byłem na Yamaha Pawelec, ale położyć 500 zl za dzień to trochę dużo, ale tor był prawie pusty to i stres mniejszy
W najbliższą środę 8.07 będę, potem mam urlop i nie ma mnie w kraju, poza tym zaraz po treningu moto leci do klejenia plastików po sobotnim szlifie
Jak ktoś chętny zapraszam zawsze - zabawa naprawdę super, trzeba tylko wziąć poprawkę, że przyjeżdża kupa lansiarzy ale na torze tego nie czuć - służę pomocą jak coś potrzeba
Standard kombi i sprawdzenie wydechu - VFR na 6000rpm powinna mieć nie więcej niż 98 - moja ma 101 i przymykają oko, więc jak nie macie zwykłej tuby to wpuszczą
Jak potrzeba nauki polecam kursy - ja ostatnio byłem na Yamaha Pawelec, ale położyć 500 zl za dzień to trochę dużo, ale tor był prawie pusty to i stres mniejszy
rejoice o young man in thy youth
-
- pisarz
Bardzo przepraszam ale zakręciłem się czy można się wkręcić na spotkanko vfr-rek na torze , był bym heepy ale może ktoś mnie oświeci bo nie wiem czy ja mogę bo jestem nowy i zielonyArgail pisze:No to co Panowie - kiedy spotkanko?

-
- pisarz
przeczytałem i dalej nie wiem czy można się z WAMI PANOWIE że tak npiszę się spotkać bo może ZIELONYCH nie tolerujecieMIchał pisze:poczytaj od poczatku...

- Argail
- pisarz
- Kontakt:
Nie ma oficjalnego spotkanka kolegoŻybis pisze:przeczytałem i dalej nie wiem czy można się z WAMI PANOWIE że tak npiszę się spotkać bo może ZIELONYCH nie tolerujecieMIchał pisze:poczytaj od poczatku...Ha widzę że ja to w 4 grupie będę latał tak ze 60 km/h może bo nowicjusz jestem ale może poprostu nie mam po co jechać bo jestem za cienki , dlatego pytam poprostu.?
Ja po prostu będę - jak ktoś też chce to zapraszam, możeby się zgadać, będzie raźniej, ja też zieloniutki jestem a dodatkowo z krzywą kierą będę latał w środę

Jak ktoś chce oficjalnie od nauki zacząć to 15-go będzie dziań motocyklisty
Za chyba 3 stówki można wjechać i cały dzień zabawy po okiem instruktorów, nie liczcie jednak na fest naukę - pogadają i puszczą na tor jak w normalną środę
- Argail
- pisarz
- Kontakt:
Terminy treningówolo pisze:Ja w pierwszej połowie miesiąca nie mam szans, nastawiam sie na 22.07
Liczę że ktoś dołączy...
Fajnie by było żeby był ktoś kto wie co i jak.....Argail - jest szansa w tym terminie...?
8 lipca
15 lipca
22 lipca
5 sierpnia
12 sierpnia
19 sierpnia
2 września
9 września
23 września
30 września
Ale niestety u mnie loteria kiedy będę mógł jechać bo to środa od 15 a ja teoretycznie do 17 pod telefonem muszę być
Na pewno nie 15-go i chyba 22 bo mam urlop i moto stoi wtedy u lakiernika